A 2023-as tavaszi szoknyadivat izgalmas és változatos fazonokkal készül a jó időre. Nőies és vagány darabokban sincs hiány.

hirdetés

A szoknya remek választás a hétköznapok során, ha egy kis nőiességet szeretnénk csempészni a megjelenésünkbe. Ez az a ruhadarab, amiről a legtöbben egyöntetűen kijelentik, hogy abszolút maximalizálja a vonzerőt és sikkes eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Persze az sem mindegy, hogy milyen fazonról van szó. A 2023-as tavaszi divat elképesztően változatos repertoárral készül.

A tavaszi szoknyadivat izgalmas, sikkes darabokat vonultat fel

Egyetlen szoknya a teljes megjelenés stílusát meghatározhatja. Legyen szó bármilyen alkalomról, az idei szoknyadivat garantáltan szolgál egy-egy csinos, odaillő darabbal. A repertoár rendkívül változatos, a széles kínálatban bárki megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló fazont. Idén azoknak sem kell aggódnia, akik nem szeretik a mini verziókat, ugyanis a maxi darabok abszolút meghódítják az utcai divatot.

A galériában megtekintheted az idei tavaszi szezon legsikkesebb, legmenőbb szoknyafazonjait.

 

Az extramini szoknyák továbbra sem veszítenek népszerűségükből, a dögös falatnyi darabok egyértelműen maximalizálják a vonzerőt. Azoknak sem kell kétségbeesni, akik nem szeretik mutogatni a lábaikat, ugyanis a hosszú szabás éppen olyan divatos lesz idén. Az arany középutat a magasan sliccelt fazonok jelentik, amelyek finoman ugyan, de mégiscsak megvillantják a csinos lábakat.

A zsebes nadrágok trendje elképesztően népszerű lesz 2023-ban, így cseppet sem meglepő, hogy a cargo stílus a szoknyák háza táján is kopogtat. A zsebek vagánnyá és merésszé teszik az egyébként letisztult vonalvezetésű szoknyákat, elképesztően megbolondítják az összképet. Remekül mutatnak sportcipővel vagy loaferrel, de elegáns holmikkal és kiegészítőkkel éppúgy összeboronálhatók. A különböző stílusok vegyítése teszi csak igazán egyedivé a megjelenést.

A farmer örök klasszikus, a hétköznapi divatban mindig hatalmas teret hódít magának. A szoknyák között is tarolnak a farmerverziók, akár hosszú, akár rövidebb szabású darabról legyen szó, nem lehet velük mellényúlni. Hatalmas előnyük, hogy remekül alkalmazkodnak bármilyen ruhadarabhoz, így akár egy elegáns blézerrel és blúzzal, akár egy melegítőfelsővel és edzőcipővel is párosíthatod őket.

Az idei év legmegosztóbb darabjai egyértelműen a csípőfazonú szoknyák, amelyek, valljuk be, nem feltétlenül előnyösen formálják a sziluettet. A kétezres évek divatját idéző daraboktól sokan ódzkodnak, ám egy megfelelő variációban kifejezetten csinossá és sikkessé válhatnak.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés