A nőies megjelenéshez garantáltan jó választás a pliszírozott szoknya, a tavaszi divat sok más izgalmas fazon mellett ezt a közkedvelt darabot rejtegeti számunkra. Nem csupán sikkes és kifejezetten trendi lesz idén, bármelyik évszakban bátran viselhető. Tél végén harisnyával és bakanccsal párosítva, tavasszal edzőcipővel vagy magassarkúval éppúgy mutatós, különleges külsőt kölcsönöz.

hirdetés

A pliszírozott szoknya beszerezhető rövidebb vagy hosszabb fazonban is, valamint egyszínű és mintás változatban egyaránt megtalálható az üzletekben. Így ezzel a darabbal könnyedén lehet igazodni az aktuális trendekhez, hiszen metál árnyalatokban, vagy akár bőrhatású verzióban egyaránt beszerezhető. Rendkívül jól kombinálható szoknyafazon, sportos szettek részeként, de akár elegáns, kifinomult vonalon mozgó összeállításban úgyszintén megállja a helyét.

A jelenleg kapható legdivatosabb pliszírozott szoknyák közül szemezgettünk, melyek árakkal feltüntetve megtalálhatók a képgalériában.

 

A pliszírozott szoknya a tavaszi divat jolly jokere

A 2022-es tavaszi szoknyadivat izgalmas darabokat rejteget, az egyik legnépszerűbb ezek közül egyértelműen a pliszírozott fazon. Igazi jolly joker, hiszen roppant előnyös, kiemeli a derékvonalat, ráadásul hűvösebb időben, valamint gatyarohasztó hőségben ugyancsak megállja a helyét. A tél végi, enyhébb időszakban hosszabb szárú csizmával vagy vagány bakanccsal összeboronálva különösen sikkes külsőt kölcsönöz.

 

A redőzött szoknya légies, könnyed anyagából adódóan a melegebb évszakokban is kifejezetten jó választásnak bizonyul. Nőies, kifinomult külsőt kölcsönöz, ami talán épp a lazán lehulló fazonjának köszönhető. Egyszerűbb ruhadarabokkal párosítva szuperül hozza a hanyag eleganciát, észbontóan divatossá válik tőle a megjelenés.

 

Elegánsabb eseményekre éppúgy megfelelő opció lehet, magas sarkú cipővel és blézerrel kombinálva ízlésessé, sikkessé teszi a külcsínt. Ráadásul sokkal kényelmesebb, mint a feszülős, tapadós szoknyafazonok, így akár egy egész napos rendezvény során is komfortos viseletet biztosít, miközben roppant szofisztikált hatást kelt.

 

A sportos és nőies stílus mixelése hatalmas divat mostanság, így akár egy laza edzőcipővel is bátran párosítható a csinos ráncolt szoknya. Hihetetlenül sikkes megjelenést kölcsönöz ez a párosítás, miközben kifejezetten lezser, ütős összhangot eredményez.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés