A nyári szezon kulcsdarabja, a sikkes kis miniszoknya idén sportcipővel párosítva divatos. Ez a kombináció hihetetlenül izgalmas!

hirdetés

Idén a miniszoknya sportcipővel divatos

A miniszoknya a nyári időszak egyik legpraktikusabb és egyben legnőiesebb alapdarabja. Még a legnagyobb kánikulában is kényelmes viselet, ráadásul elképesztően feldobja a hétköznapi megjelenést. Míg pár évvel ezelőtt a szoknyákat kizárólag csinos kis topánokkal vagy magas sarkú cipőkkel volt stílusos viselni, mára a miniszoknya és a sportcipő kombinációja vált a legmenőbb variációvá.

Sokan kifejezetten irtóznak annak a gondolatától, hogy egy nőies és egy sportos, laza darab találkozzon a szettben, ám az összkép és az eredmény önmagáért beszél. Az elmúlt években roppant népszerűvé vált a különböző stílusok vegyítése, így ez a furcsa, mégis hihetetlenül izgalmas trend abszolút belefér a mindennapi öltözékekbe. Hatalmas lendülettel tört az élre, korosztálytól függetlenül egyre többen próbálják ki a lezser elegancia adta lehetőségeket.

A galériában összegyűjtöttünk néhány stílusos, sikkes összeállítást, amelyeknek a sportcipő és a szoknya kombinációja adja a vezérfonalát. Mindegyik egészen eltérő megjelenést eredményez, az apró részleteken múlik, hogy milyen összképet teremt az adott szett.

 

Attól függően, hogy milyen a szoknya stílusa, vonalvezetése és anyaga, valamint milyen maga a lábbeli fazonja, egészen különböző lehet az összhatás. Egy farmerszoknya például már önmagában sportosabb megjelenést kölcsönöz, edzőcipővel kombinálva tehát értelemszerűen a lezser, hanyag kisugárzást célozza meg. Ám még ilyenkor is lehet tenni egy finom csavart az összképbe. Elegáns blúzzal összeboronálva máris más fényben tetszeleg az összeállítás.

Sokszor az apró részletekkel lehet finomhangolni az eredményt. Egy-egy ékszer, csinos kiegészítő vagy egy jól eltalált frizura és smink máris sikkesebbé teszi a megjelenést. A miniszoknya és a sportcipő párosa nem feltétlenül rombolja le a kifinomult összhatást, hiszen attól, hogy valami kényelmes, még nem biztos, hogy nem lehet nőies is.

Arra azért célszerű figyelni, hogy a cipő és a szoknya árnyalata ne térjen el túlzottan egymástól, vagy legalább némileg passzoljanak egymáshoz. A színek harmóniája már önmagában finomabbá varázsolja a megjelenést, a letisztult összképnek köszönhetően a nőiesség pedig abszolút garantált!

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés