Közeleg a jó idő, így ismét előkerülhetnek a csinos szoknyák, amelyek eddig a szekrény mélyén pihentek. Idén igazán változatos a felhozatal, így mindenki könnyedén megtalálhatja az alkatához leginkább passzoló darabot. A legtöbb divatos fazon előnye, hogy nem csak vékony, hanem telt alakra is tökéletes választásnak bizonyulnak.

hirdetés

A tavaszi trendek mindig magukban hordozzák az izgalmat és a frissességet. A téli sötét, nehéz ruhadarabok után jól esik lágy esésű szoknyát viselni nőies topánnal. Idén a szexi kis miniszoknyák és a szűkebb bukléfazonok színesítik a kínálatot, ám a jól bevált midiszabásoktól sem kell búcsúznunk, hiszen a tavaszi-nyári szezonban ismét felbukkannak.

Divatos szoknyák telt alakra

Gyakran még plusz kilók sem kellenek ahhoz, hogy mumusként merüljön fel a szoknya gondolata, hiszen nagyon sok nő elégedetlen a lábaival, míg mások számára a vastag comb vagy a széles csípő a legzavaróbb probléma, emiatt száműzik a divatos fazonokat a ruhatárukból.

Ám az idei kínálatban rengeteg olyan darabbal lehet találkozni, ami nőiesebb idomokon jobban mutat, és az alakformáló szabásoknak köszönhetően egyáltalán nem kell magasnak, vagy vékonynak lenni a viselésükhöz. Kifejezetten olyan inspiráló szereléseket gyűjtöttünk össze, amelyekben megjelennek a szezon újdonságai. A telt idomokkal rendelkező bloggerek a megfelelő fazont választották ki, amellyel az egész összeállítást megkoronázzák.

Csillogó midik minden mennyiségben

A tavalyi szezonban a szatén anyagból készült midifazon volt a legnépszerűbb. Nos, idén sem kell elbúcsúznunk a fényes szoknyáktól, amelyek rendkívül könnyedén variálhatóak. Akár hasítékkal is rendelkezhetnek, így optikailag nyújtják és karcsúsítják az alakot.

Az örökzöld fazon, ami sosem megy ki a divatból

A trapézszoknya idén sem maradhat ki a sorból, hiszen a derékra helyezi a hangsúlyt, miközben elrejti az apró felesleget a csípőn. A csinos darab számtalan fazonvariációban felbukkan a választékban: a farmeranyagból és a műbőrből készült darabok igazán praktikusak.

Romantikus, tavaszi szerelések, amelyeket a szoknya tesz teljessé

A klasszikus, A-vonalú szoknyák rendkívül romantikusak és nőiesek. A karcsúsító fazonok az apróbb ráncolásoknak, fodroknak köszönhetően szépen formálják az alakot optikailag. Nagy előnyük, hogy könnyen kombinálhatóak, és anyaguktól függően sok stílusban megállják a helyüket. Csizmával, pulóverrel is házasíthatod a kedvenc darabot, ám a tavaszias időben a csinos felsőrészekkel és félcipőkkel egyaránt jól mutatnak.

A hatvanas évek kedvence manapság is sikkes

A divatos szoknyák közül nem maradhatnak ki a szexi minik, amelyek telt alakra is ideálisak. A kockás kreációk idén igazán trendinek számítanak, bátran kísérletezz ezekkel! Kombinálhatod őket vékonyabb pulóverrel, kardigánnal vagy csinos ingekkel.

 

Kiemelt kép: Kirstin Sinclair / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés