Plusz kilók esetén sokan megpróbálják teljesen elrejteni az alakjukat, ezért zsákszerű ruhákat választanak, amelyek optikailag még több feleleget pakolnak rá az ember lányára. Az előnytelen szabású kreációk alakformálás helyett csak lerontják a megjelenést. A trükkös kialakítású darabokat érdemes keresni, amelyek ott takarnak, ahol kell, miközben az előnyös területekre irányítják a figyelmet. Így komponálta meg a ruhatárát ez a plus size blogger is!

hirdetés

Az idealizált női testkép egyre inkább háttérbe szorul, hiszen már a divatházak is felismerték, hogy a szépség, nőiesség nem mérhető centikben és kilókban. Bár sokan még ragaszkodnak a régi sémákhoz, egyre több divatmárka küld teltkarcsú, vagy molett hölgyeket a kifutóra, akikkel sokkal többen tudnak azonosulni, mint a hosszú lábakkal megáldott, szoborszerűen kidolgozott testű manökenekkel, akik nem éppen átlagos arányokkal rendelkeznek. A plus size modellek elképesztően népszerűek, és lassan már nincs olyan reklámkampány, amelyikben ne bukkanna fel valamelyik ismert arc.

A telt idomú manökenek mellett az átlagos vagy kerekded testalkatú divatbloggerek is segítik a divatban való tájékozódást, akik nem egyszer önbizalomépítő tartalmakkal, tanácsokkal támogatják az alakjuk miatt rejtőzködő nőket. Manapság már egyre több pluszos méretű, jól öltözött nő mutatja meg, hogy a széles csípő vagy a vastag comb nem jelenthet akadályt a csinos és nőies megjelenésnek. Legtöbbjük nagyszerű divatérzékkel bír, és nem csak az aktuális trendek követésében jeleskedik, hanem ízlésesen variálja a számára előnyös fazonokat.

Így van ezzel Kristine is, akit közel fél millióan követnek a közösségi médiában. A kerekded idomokkal rendelkező blogger, egész életében duci volt, ám a divat sokat segített neki abban, hogy rátaláljon nőiességére, és többé ne akarjon elbújni a méretes ruhákban.

Gömbölyded az alakja és irtó nőies: a plus size blogger stílustrükkjeit könnyű ellesni

Imádja a divatot, így nagy figyelmet fordít a megjelenésére, ám úgy gondolja, hogy érdemes kiválasztani a legelőnyösebb ruhadarabokat. Követi a trendeket, és mindig azokat az irányzatokat építi be a szereléseibe, amelyek a leginkább passzolnak a testalkatához, illetve a személyiségéhez.

Jól látszik, hogy Kristine megtalálta a stílusát, hiszen a képeiből árad a pozitív energia. Mindig kifogástalan a megjelenése, finoman hangsúlyozza a nőiességét, anélkül, hogy túlzásba vinné a villantást.

A divatblogger imádja a nőies ruhafazonokat, amelyekkel kiemelheti kerekded idomait. Kristine széles csípővel és nagy mellekkel rendelkezik, ezért legtöbbször a derekát igyekszik hangsúlyozni. A derékkarcsúsító, alaknyújtó szabások szépen tagolják az alakot, elrejtik, amit kell, de nem tömbösítik a sziluettet.

Kristine sohasem mutat túlságosan sokat magából, figyel a finom egyensúlyra, így a harsány és közönséges villantások távol állnak stílusától. Ám nem is rejtegeti vonalait, ízlésesen emeli ki nőiességét.

Imád a színekkel játszadozni: a megfelelő árnyalatok kombinációja optikailag karcsúsít, és szépen feldobja a megjelenést. Például a sötétebb színű alsó és világos tónusú felsőrész a felsőtestre irányítja a figyelmet, miközben slankítja a combokat és a csípőt.

Kedveli a szoknyákat, ruhákat, ezekkel könnyedén elrejtheti a combjait, miközben kiemelheti a derekát.

A felsőrészek kivágásával úgyszintén szokott trükközni, a V-kivágás például nem tolakodó, szolidan hangsúlyozza a nagyobb melleket, miközben nyújtja a felsőtestet optikailag.

Kristine nem kedveli a zsákszerű ruhákat, amelyek összemossák és elrejtik nőies idomait, ám nem is pakol ki mindent a kirakatba. Öltözékeiben stílusos harmónia uralkodik, mindig ügyel az összhangra, és az aktuális trendeket úgyszintén visszafogottan jeleníti meg.

 

Kiemelt kép: TrendyCurvy / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés