A nőiesen telt alak előnyeit hangsúlyozzák ezek a karcsúsító fürdőruhák, melyekért a csinos modell, Caralyn Mirand Koch is rajong. Kedvenc fazonjai nem takargatják, csupán szépen formálják a test vonalait, és finoman emelik ki a nagy melleket, anélkül, hogy kibuggyannának, vagy túlságosan tolakodó hatást keltenének a formás idomok.

hirdetés


Mint minden testalkatnak, a teltkarcsú alaknak is megvannak az irigylésre méltó előnyei, amelyeket érdemes előtérbe helyezni a fürdőruha fazonjával. Mindegy, hogy egyrészes, vagy kétrészes verzió mellett döntesz, a lényeg, hogy ne feszengj benne strandolás közben, hiszen a magabiztosság legfontosabb alapja, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Míg a nők többsége nagyobb mellekre vágyik, az igazán dús keblű hölgyek olykor kevésbé tudják értékelni az adottságaikat. Könnyen előfordulhat, hogy a mellbőség miatt a derékív nem kap hangsúlyt, így a felsőtest zömökebbnek látszik, mint amilyen valójában.

A kép csak illusztráció. Forrás: Getty Images.

 

Bár a gömbölyded, méretes kebel karcsú alak jellemzője is lehet, fejben sokkal nagyobb problémát jelent azok számára, akik itt-ott rendelkeznek egy kis felesleggel. A bikini és az egyrészes fürdőruha ugyan nem nagy textildarab, de szabásától függően mindkét kreáció segíthet abban, hogy a nagy mellek optikailag ne nyomják össze az alakot, mégis előtérbe kerüljön a szép, nőies dekoltázs.

Szupernőies karcsúsító fürdőruhák: szépen kiemelik a nőies idomokat

Caralyn Mirand Koch telt alakú modell nálunk jóval többet tud arról, milyen az ideális fürdőruha a formásan kerekded, nőies idomokra. Csodaszép, arányos alakja van, mégsem szeret mindent közszemlére tenni. Nagyon jó érzéke van az arany középút megtartásához, már ami a dekoltázs és a nőies vonalak hangsúlyozását illeti. Elegánsan mutat is magából valamit, meg nem is, és a karcsúsító, alaknyújtó szabásvonalakat is profin alkalmazza.

Instagram-oldalán imádni való fürdőruhákat vonultat fel, melyek egytől egyig csodásan mutatnak alakján.

Homokóra testalkatával nincs nehéz dolga a fürdőruhaválasztásnál, persze nagy gondot fordít arra is, hogy a mellei kényelmes, de megfelelő tartást kapjanak, túlzásba vitt felpolcolás nélkül.

Nem túl sikkes, ha majdnem kibuggyannak a mellek a textil alól, viszont takargatni sem kell a szexi dekoltázst. A törzs előnyös tagolása érdekében, érdemes bevetni a mell alatti karcsúsító vonalakat, melyek a derékcsúcsra irányítják a figyelmet.

Bikini és egyrészes esetében is előnyösen formálják az alakot az átlapolt fazonú kosarak, melyek nem hagyják rakoncátlankodni a dús kebleket.

Az elöl keresztpántos vagy félvállas megoldások optikailag megnyújtják a felsőtestet, a mell alatt átkötős fazonok pedig keskenyítik a derékbőséget.

A has tájékán ráncolt anyagú, haslapító fürdőruhákat is imádja a csinos modell, melyek megkönnyítik a szabad mozgást, és igazán kényelmessé teszik a strandolást.

Minden fazonválasztása telitalálat, így érdemes pár karcsúsító trükköt ellesni tőle!

 

A kiemelt kép csak illusztráció. Forrás: Getty Images.

Képek: @caralynmirand/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés