A telt alkatú blogger imádja a divatot, zseniális érzékkel hangsúlyozza csinos alakját és fittyet hány a szabályokra. Szuper érzéke van a fazonok kiválasztásához!

hirdetés

A telt blogger zseniálisan viseli a trendi fazonokat

Noha vannak alapvető divatpraktikák, amelyek segítségével az aktuális trendek személyre szabottabban viselhetők, a teltkarcsú blogger nem él a trükkökkel és átlépi a korlátokat. Úgy viseli a divatos holmikat, ahogy neki tetszik, remekül hangsúlyozza nőies vonalait, miközben szettjeiből bőven lehet inspirációt meríteni a szezonra.

Teltkarcsú alkat, aki egyáltalán nem akarja eltakarni sziluettjét. Sőt, sokkal inkább fókuszba helyezi nőies formáit az öltözékei segítségével. Nagyon tudatosan válogatja össze a trendi darabokat, ha szimpla kulcsholmikat visel, akkor is úgy kombinálja őket, hogy az összkép előnyös és csinos hatást eredményezzen.

Nem halmoz fel tengernyi ruhát a szekrényében, ugyanazokat a holmikat variálja egészen eltérő stílusban. A blogger egyáltalán nem riad meg a merészebb stílusmixektől sem, bátran vegyíti egymással a vagány, sportos, elegáns és nőies cuccokat.

Nem érdeklik az alkati adottságokhoz kötődő praktikák és szabályok, mindent úgy visel, hogy ő jól érezze magát az adott kombinációban. Sokszor mondják, hogy teltebb alak esetén a nagyobb minták – különösen a pöttyök – látványosan szélesítik az alakot. A blogger nem foglalkozik vele, a testhezálló pöttyös miniruhát is bármikor beveti a mindennapok során. Magabiztosságát láthatóan a stílusos megjelenés adja, ráadásul minden fazonnal olyan ügyesen trükközik, hogy a sokszor előnytelennek titulált szabásból is kihozza a maximumot. Van egy kis pocakja, de nem túlsúlyos, így bátrabban válogathat a szabások közül.

Imádja a színeket és a mintákat, élénk árnyalatokkal dobja fel a szimpla alapdarabokból álló szetteket. Nem takargatja magát, nem zárkózik el a testhez simuló daraboktól, sőt! Rengeteg crop top lapul a szekrényében, amelyek a megfelelő variációban egyáltalán nem hangsúlyozzák a szélesebb területeket, sokkal inkább karcsúbbnak láttatják, nőiesebbé varázsolják az alakot.

Azért apró trükköket ő is alkalmaz a szettek összeállításánál. A félvállas, aszimmetrikus felsők például kifejezetten ideális és előnyös viseletnek számítanak teltkarcsú vonalak esetén, ugyanis megbontják a szimmetriát, ezáltal optikailag karcsúbbnak mutatják, kiemelik a derékvonalat.

A blogger a színek és minták izgalmas használatával, a merész stílusmixekkel és az alapdarabok személyre szabásával éri el, hogy a megjelenése mindig sugárzó és energikus. A divat abszolút magabiztossá teheti az embert, sokszor pedig nem kell foggal-körömmel ragaszkodni a különböző divatpraktikákhoz és szabályokhoz. Legyen szó telt, átlagos vagy gazellaalkatról, mindig a kisugárzás a legfontosabb!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés