Bár az őszi divat már nem ragad le az ilyenkor megszokott avarszíneknél, földtónusoknál, valamint a narancsos és bordós árnyalatoknál, azért idén is visszakacsint a korábbi kedvencekhez. A mustársárga, vagy okkersárga őrületesen sikkes divatszín, alaposan felpezsdíti az unalmas szetteket, látványosan megbolondítja az öltözködést.

hirdetés

A mustársárga a legsikkesebb őszi divatszín

Az őszi-téli időszaknak is megvan a maga szépsége a divat szempontjából, hiszen igencsak változatosan lehet variálni a színeket, anyagokat és az eltérő vastagságú rétegeket. A réteges öltözködés egy csapásra nőiessé válhat izgalmas színkombinációkkal, harmonikus fazonpárosításokkal tálalva. A meleg, vastagabb pulóvereket roppant izgalmasan, változatosan lehet variálni, különböző stílusokban.

Sokan nem is feltétlenül a megfelelő fazon kiválasztásával vagy a ruhadarabok összeboronálásával csúsznak el, a komor, szomorkás árnyalatok okozzák azt, hogy a ruhatár egyre unalmasabbá válik a téli szezon közeledtével. A sáros, latyakos, ködös időjárás sokszor megkívánja a sötét holmik viselését, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy-két feltűnőbb, vibrálóbb tónussal feldobni a megjelenést.

A mustársárga remek választás, ha valaki kicsit merészebbé szeretné tenni a hétköznapi öltözködését. A sárga alapvetően nem egy népszerű szín, sokan tartanak tőle, azonban a mustárra hajazó verziók egészen eltérnek a harsány citromtónustól. Meleg, nőies hatást kelt a szerelés, ha belecsempészed ezt a tónust, ami sokféle színvariációt elbír.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Barnával kombinálva igazán őszi hangulatú a szett

A mustársárga elképesztően nőies és divatos hatást kelt, ha valamilyen barna tónus kerül mellé. A mélyebb árnyalatú holmik sokat finomítanak az elevenségén, egy hasonló kompozíció sokkal visszafogottabb és könnyedebb összképet eredményez. Sokszor elegendő, ha csupán egy-egy ruhadarabon jelenik meg a látványos sárga árnyalat, már ennyitől egészen más hangulatot teremt a megjelenés.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A mustársárga és az okkeres rokontónusai finom összhangot, harmóniát sugároznak együtt, pláne akkor, ha az egész szett ebben a két árnyalatban pompázik. Nem kell félni a színes kabátoktól, manapság roppant divatosak az utcai stílushoz jól passzoló, merészebb darabok.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A szürke-fekete párost is elképesztően feldobja

Bár első blikkre furcsának tűnik a szürke és a sárga házasítása, ez a kompozíció elképesztően sikkes és nőies összképet eredményez. A sárgát alapvetően nehezen kombinálható színnek gondolja a nők többsége, ám jóformán bármihez passzol, különösen igaz ez a mustár verziójára. Kifejezetten stílusos, őszi hangulatot teremt egy szürke vagy éppen fekete ruhadarab mellett.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

A teljes szetted mustárba borulhat, ősszel még ez sem túlzás

Az őszi időszakban mindenki rajong a fák gyönyörű, izgalmas árnyalataiért. A mustársárga csak egy a sok közül, azonban egyértelműen a színes levelek hangulatát idézi. Éppen ezért cseppet sem túlzás, ha a teljes szett mustárba borul, a megjelenés ez esetben remekül passzol az aktuális szezonhoz.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Sokszor elegendő egy kiegészítő a vidámabb, stílusosabb összképhez

Amennyiben barnát, vagy épp a sárga egyik árnyalatát viseled, elegendő lehet, ha csak egy kiegészítő segítségével csempészed bele a szettbe a mustársárga varázsát. Egy táska, cipő vagy sál például remek lehetőséget biztosít az ízléses, sikkes őszi outfit összeállításához.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés