Minden évszaknak megvannak a maga trendjei, ám akadnak olyan árnyalatok és tónusok, amelyek nem szezonfüggők. Ezeket a divatszíneket sokféle stílusban variálhatod,  a nőies, elegáns megjelenéstől kezdve a sportosabb, lezserebb, illetve a vagányabb outfitekig mindenben megállják a helyüket. Mutatunk egy kis inspirációt!

hirdetés

Stílusos szettek három színben

Ahhoz, hogy változatos legyen az öltözködés, nem feltétlenül kell hatszáz különböző árnyalatú ruhadarabot beszerezni. Elegendő csupán az aktuális divatszíneket szem előtt tartani, de az örök klasszikusokkal, mint a fehér, a fekete és a barna, bézses tónusok, éppúgy fel lehet építeni egy ruhatárat. A legjobb, hogy ezek a tónusok teljes mértékben stílusfüggetlenek, így akár a lezser, akár a vagány, akár a nőies holmik tükrözik az ízlésedet, abszolút támaszkodhatsz rájuk.

Mindhárom árnyalat szuperül mutat monokróm szettekben, de akár egymással is összeboronálhatod őket. Legyen szó mintás vagy éppen egyszínű ruhadarabokról, az eredmény divatos és ízléses hatást kelt majd. A tiktokkerek egy videóban mutatják meg, milyen változatosan lehet viselni az alapszínekből összeállított szetteket, s hány különböző stílust formálhatsz meg általuk.

 

Bármilyen stílusban viselheted őket

A divatos szettek nem csak attól lesznek sikkesek, hogy az aktuálisan felkapott fazonok jelennek meg bennük. Egy menő outfit kulcsa egyértelműen a jó párosításban, a stílusérzékben rejlik. Teljesen mindegy, hogy milyen szín mellett teszed le a voksodat, a fekete, a fehér és a bézs tónusok semlegességük révén szinte végtelenül kombinálhatóak.

A blézeres, elegáns anyagú nadrággal megbolondított szettek inkább letisztult képet eredményeznek, míg egy fehér bakancs vagányabb kompozíciót teremt. A fehér ruhák visszafogott alapot teremtenek az összeállításnak, egy fehér farmernadrág pedig sportos, egyszerű stílust képvisel.

Képek: Christian Vierig/Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Getty Images.

 

A barna népszerű trendszín manapság, mindenféle árnyalatban nyerő választásnak bizonyul. Az érdekes az, hogy a bőrhatású holmikról mindenkinek a vagány megjelenés ugrik be elsőként, ám az elegáns, nőies vonalon mozogva éppúgy be lehet vetni a divatos darabokat. Vastag talpú csizmákkal, bakancsokkal vagy egyedi kiegészítőkkel összeboronálva valóban ütős összképet eredményeznek ezek a barna ruhadarabok, ám kifinomultabb holmikkal párosítva máris letisztultabbnak hat a külső. A ruhák vonalvezetése, szabása szintén sokat nyom a latban.

Képek: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

 

Képek: Edward Berthelot/Christian Vierig/Claudio Lavenia/Getty Images For Ermanno Scervino/Getty Images.

 

A fekete igazi klasszikus, s bár sokan a gyászruhákra asszociálnak a monokróm összeállítások láttán, a fekete szettek remekül feldobhatók és megbolondíthatók pár apró trükk segítségével. Egyértelműen a legbarátibb alapszín, amihez minden fantasztikusan passzol, s a színes kiegészítőket még vibrálóbbá, feltűnőbbé teszi. A vagány stílushoz éppen olyan közel áll, mint a kifinomult, nőies irányvonalhoz, bármilyen verzióban szeretnéd bevetni, minden bizonnyal sikert aratsz majd vele.

Képek: Christian Vierig/Jeremy Moeller/Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Christian Vierig/Getty Images.

Cikkfotók: Jeremy Moeller/Claudio Lavenia/Getty Images For Ermanno Scervino/Christian Vierig/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés