Gyakran halljuk, hogy az élénk árnyalatokkal óvatosan kell bánni, mert könnyen felhívhatják a figyelmet a szélesebb testtájakra, vagy épp optikailag széthúzhatják a sziluettet. A telt alakú blogger azonban nem fukarkodik a narancssárga színnel, sosem hagyná ki kedvencét az öltözékéből.

hirdetés

Mindenkinek van legalább egy kedvenc színe, mégis ritka, hogy valaki minden alkalommal megjelenítse azt a szettjeiben. A népszerű blogger, Sydney odáig van a narancssárga élénk vibrálásáért, ezért legtöbbször arról posztol, hogyan ülteti be a mindennapi öltözékeibe anélkül, hogy zavaróvá válna, vagy szélesítené a vonalait, így remek tippeket ad a feltűnő színekért rajongó, telt alakú nőknek.

A telt alakú blogger soha nem unja meg kedvencét: narancssárga darabok rengeteg változatban

A narancssárga egy életigenlő, energikus, vidám és eleven szín, ami a nyár pezsgését juttatja eszünkbe. Sydney minden évszakban beépíti öltözékeibe kedvenc árnyalatát, mégsem egyhangú vagy unalmas a megjelenése.

Folyton más és más verzióban bukkan fel a narancssárga a telt alakú blogger összeállításaiban, és nem csak a vidámságot fokozza, hanem a letisztult szettekhez éppúgy jól passzol.

Sydney teltkarcsú, nőies vonalain cseppet sem hatnak előnytelenül a vibráló ruhák, ami leginkább a jó fazonválasztásnak köszönhető.

A blogger másik trükkje, hogy csak a kiegészítőkön jeleníti meg a narancssárga tónusokat, rengeteg darabot összegyűjtött már ebben az árnyalatban.

Bár az öltözék nagy felületén feltüntetve sokan veszélyesnek tartják az élénk tónusokat, jól elhelyezett karcsúsító mintákkal vagy alaknyújtó szabásokkal kivédhető a szélesítő hatásuk.

A csinos telt alakú blogger gyakran a manikűrjét és a sminkjét is az öltözékeihez igazítja, nagyszerűen bánik a narancssárga erejével.

Sosem hagyja, hogy harsánnyá váljon a domináns tónus, remek stílusérzékének köszönhetően egy csapásra megszelídíti.

Kiemelt képek: @coexvst/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés