Bár javában tombol a Barbicore trend, és továbbra is a Viva Magenta az év színe, nyáron már nem csak rózsaszínben látjuk a világot, hiszen itt toporog a küszöbön a mediterrán irányzat, amely a sárga divatszín vibráló és pasztelles tónusaival érkezik.

hirdetés

Az idei tavaszi kínálatból kissé hiányoltuk a ragyogó, világossárga tónusokat, most azonban kárpótol minket a divat, hiszen a nyári szezont elborítják az élénk citromsárga, lime és napsárga árnyalatok, ugyanakkor a visszafogottabb okkeres és pasztelles változatoknak is jut hely bőven.

Az eleven mintázatok és a sárga élettel teli vibrálása meghozza a mediterrán hangulatot, ami az arany, a sárgadinnye, a citrom és a lime színskálájával érkezik. Igazán szerencsés vagy, ha ez a paletta passzol a bőrtónusodhoz, a sárga divatszín ugyanis roppant változatosan beültethető a nyári szettekbe.

Ez a vidám divatszín valósággal felpezsdíti a nyári megjelenést: így kerülhet be a sárga az öltözékbe

A sárga divatszín mindent magába foglal, ami a nyári életérzést jellemzi: üdítően friss, mosolygós, pezsdítő és energikus, ráadásul a napfényt juttatja eszünkbe.

A citromsárga tónusokkal még a snassz szetteket is új szintre emelheted, megjelenésed vidámságról, életigenlő energiákról, játékos vibrálásról tanúskodik majd, ami másokat is egy csapásra fellelkesít.

Ezek a csodaszép árnyalatok megjelenhetnek az öltözék apró részleteiben, például felbukkanhatnak a ruha mintázatában, vagy egy-egy kiegészítőn, táskán, cipőn, ékszeren köszönhetnek vissza.

Ugyanakkor az egész szettet uralhatják, akkor sem válnak tolakodóan idegesítővé, de ha bizonytalanul használod az élénk színeket, a halovány vaníliasárgával vagy a pasztelles, krémes citrommal éppúgy próbálkozhatsz.

Romantikus, derűs összhangot teremthetsz gyümölcsmintákkal, vagy a vidéki stílus kedvenc vintage ruháival és szettjeivel.

Ám elegáns, alkalmi öltözékekben szintén elsütheted a sárga vibráló, aranyló tónusait, melyek csodásan illenek a légiesen könnyed, selymesen fénylő anyagokhoz.

A sárgát bátran vegyítheted farmerkék, azúrkék, narancs, barna és banánzöld vagy halvány levélzöld tónusokkal, de ha igazán friss színharmóniát szeretnél, tiszta fehérrel boronáld össze.

A sárga manikűr és hajpánt csodás kiegészítése lehet az élénk összeállításoknak.

Elképesztően feldobja, felfrissíti a megjelenést a citrom- és napsárga, ezeket a színárnyalatokat nagy felületen is bátran alkalmazhatod.

A fürdőruhadivatban ugyanúgy tombol a mediterrán trend, nincs is vidámabb dolog egy élénksárga bikininél!

Ha szívesen viselsz élénk, intenzív tónusokat, a sárga divatszín valószínűleg nagy kedvenced lesz a nyári hónapokban, de előbb érdemes kitapasztalni, hogy melyik változata áll jól neked.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés