A nyári divatszínek palettáján idén a lágy pasztelles, a domináns élénk, valamint a rikító neonszínek is megtalálhatóak. Sokan tanácstalanok, hogyan lehet harmonikus összhangot teremteni az öltözékben, különösen, ha kettőnél több árnyalattal, vagy élénk tónusokkal zsonglőrködnek. Ennek a stílusbloggernek az öltözékei megadják a választ a színekkel kapcsolatos kérdésekre.

hirdetés

A stílusos megjelenés nem csak a jól megválasztott, divatos fazonokon múlik. Az összkép egyensúlyában a tónusarányok, illetve a színtársítások is nagy szerepet játszanak.

Amikor bizonytalan az ember a végeredményt illetően, hajlamos semleges, vagy egyértelműen összeillő rokonárnyalatokra hagyatkozni, ami nem is baj, hiszen ez a fajta biztonsági játék finom egységet teremt az öltözékben.

Ám nemcsak a színek megválasztása számít, hanem azok elosztása és ritmusa éppúgy fontos alapját képezi a dekoratív, sikkes szettnek. Kicsit nehezíti a terepet, ha domináns, vibrálóan élénk koloritok is bekerülnek a képbe, de nem kell tőlük megijedni, egy jól kialakított színritmussal nem teszik harsánnyá, vagy diszharmonikussá a megjelenést.

Képeken a legfelkapottabb nyári divatszínek: így viseld őket sikkesen, nőiesen!

Egy vidám, vagy frissítő színharmónia feljebb pöcköli az önbizalmat, és jó kedvre derít. A magabiztossághoz azonban elengedhetetlen az árnyalatok egységteremtő összjátéka. Ha valami nem illik a képletbe, az könnyen bazári hatásúvá teheti az öltözéket, és lerombolhatja még a tökéletes fazonokkal felépített nőies stílusképet is.

Alexandra Lapp divatblogger igazán jártas a színek világában, ezért érdemes elcsípni tőle néhány klassz ötletet! Csak a két tónusra alapozott szett lehet megnyerően harmonikus? A színimádó hölgyemény outfitjei rácáfolnak erre! Olykor merész tónusblokkokat is bevállal, mégsem botrányosan szemsértő a megjelenése. A most divatos kékkel, lilával, sárgával, rózsaszínnel és ciklámennel egyaránt bravúrosan játszadozik. Lesd el, hogyan csinálja!

 

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés