Az elegáns fazonú rövidnadrág roppant nőiesen viselhető, de éppúgy a lazább vakációstílusban is el lehet sütni. Ilyen sokféleképpen variálhatod a legdivatosabb verzióit!

hirdetés

Az A vonalú és egyenes szárú kosztümnadrágok rövid, nyárias megfelelői a klasszikus eleganciát erősítik, ráadásul sokféle testalkat számára előnyösek.

A konszolidált, finomabb stílusú rövidnadrág még a farmersort népszerűségén is túltesz idén, hiszen nem nehéz nőiesen kombinálni, inggel, blézerrel, könnyed kis blúzokkal összeboronálva egyaránt sikkessé teszi a megjelenést.

Számos változatával találkozhatsz a kínálatban, akadnak élére vasalt, lenvászonból készült, bézs, vajszínű, fekete, fehér és élénk tónusú darabok, melyekkel játszva megvalósítható az elegáns összkép. Csinosabb papuccsal tálalva ugyanúgy jól tudnak mutatni, mint magas sarkú szandállal vagy szling topánkával összepasszítva, de szimpla fehér póló és tornacipő mellett sem keltenek sportos hatást.

Rövidnadrág nőiesen: ezek a fazonok nélkülözhetetlenek idén nyáron

Kevés olyan rövidnadrág akad, ami nemcsak sportosan, hanem nőiesen úgyszintén viselhető, de akár még az irodai szettekben és a smart casual módi részeként is viselhető.

A kosztümnadrágok rövid alternatívái letisztult, visszafogott darabok, melyek tökéletesen passzolnak a mindennapi elegancia hangulatához.

A quiet luxury, avagy csendes stílus imádja ezeket a lezseren nőies fazonokat, melyek egészen rövid és térdig érő változatban éppúgy megtalálhatók a kínálatban.

Az élére vasalt bermudák kortalan stílust teremtenek, nagyon könnyen idomulnak a kifinomult felsőkhöz és kiegészítőkhöz.

Ugyanakkor teniszzoknival, galléros pólóval, edzőcipővel kombinálva egészen más oldalukat mutatják, könnyed, sportos megjelenést biztosítanak, de cseppet sem vagányak vagy slamposak.

A tengerészstílust, a vidéki romantikát, a francia sikket és a csendes luxust egyaránt elbírja a nőiesen variálható rövidnadrág, sőt, a retró hangulat sincs ellenére.

Bár a farmersortok is rég kiléptek már a fesztiválszerelések skatulyájából, sőt, nőies fazonokat éppúgy felvonultatnak, a kosztümnadrágok rövid változatai sokkal könnyedebbek és kifinomultabbak.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés