Idén a sárga volt az egyik legfelkapottabb divatszín a sztárok körében. Minden árnyalatban megjelent, nem véletlenül. Sokoldalú színárnyalatai közül mindenki könnyedén megtalálhatja a bőrtónusához, stílusához leginkább passzolót.

hirdetés

Nem újdonság, hogy minden szezonnak, évnek megvan a divatszíne. Idén a Pantone két színt is kiválasztott, az egyik egy visszafogott szürke volt, a másik pedig egy meglepő sárga. Bár ez a tónus egy kellemes, lágy árnyalat, ha sárgáról van szó, akkor nem maradhatnak ki az erőteljesebb verziók. Szerencsénkre a vidám daraboktól jövőre sem kell elbúcsúznunk, a tavasz rendkívül nőies színárnyalatokat hoz magával.

A sárga volt a legmenőbb divatszín a vörös szőnyegen

Idén feltűnően sokan választották a sárgát. A vörös szőnyeges eseményeken rengetegen viselték a szín valamelyik árnyalatát. A vibráló, feltűnő verziók mellett a pasztelles változatokat egyaránt bevállalták a hírességek. Fontos, hogy a színárnyalat megfelelően illeszkedjen a bőrtónushoz, mivel a rossz szín sápaszthat és fakóbbnak tűnhet tőle a frizura.

 

A 76 éves Helen Mirren nem fél intenzív színeket kipróbálni. A  74. cannes-i filmfesztivál nyitóestjén egy gyönyörű napsárga Dolce & Gabbana ruhában tündökölt a vörös szőnyegen. A színésznő a feltűnő kreációhoz smaragdnyakéket viselt, ez valósággal megkoronázta a szerelését.

 

Zendaya gyönyörű sárga ruhája nagyszerűen passzolt a bőrtónusához, frizurájához. A fiatal színésznő az ízléses villantás mestere, ezért a kivágott Valentino darab nem mutatott túl sokat, mégis izgalmas volt.

 

A 63 éves Jamie Lee Curtis szereti a színeket és a nőies ruhafazonokat. A sárga különleges tónusa nagyszerűen passzol az arcszínéhez és az ezüstösen csillogó frizurájához. Jamie az egyszerűbb darabokat kedveli, ám a különleges elemek egyaránt megjelennek a megjelenésében. Ezt a estélyit a deréknál lévő húzás teszi izgalmassá.

 

Heidi Klum sem tud nemet mondani a játékos árnyalatokra. A modell ebben a letisztult nadrágkosztümben megidézte a hetvenes éveket, a végeredmény mégis roppant modern lett.

 

Emma Corrin, A korona című sorozat színésznője imádja a szokatlan ruhafazonokat, nem meglepő, hogy ő a Miu Miu egyik arca. Az színésznő hatalmas feltűnést keltett ezzel a szereléssel, ám a színét mindenképp ki kell emelnünk. A pasztell árnyalat roppant letisztult és elegáns.

 

Anya Taylor-Joy krémesen lágy árnyalatú estélyi ruhájához egy sárga kabátot viselt. A két kreáció nagyszerűen kiegészítette egymást és megidézte a hollywoodi csillogást, ami közel áll a színésznőhöz.

 

Kiemelt kép: Rich Fury, Amy Sussman/WireImage, Todd Williamson/NBC/NBCU Photo Bank/Getty Images.

Cikkfotók: Marc Piasecki, Samir Hussein, Handout, Pool, Todd Williamson/NBC/NBCU Photo Bank, Amy Sussman/WireImage, Gareth Cattermole, Rich Fury/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés