A színes stílus lehet cukormázasan romantikus és extravagáns, ám bármennyire is a vibráló, feltűnő összhatás a cél, az élénk ruhadarabokat nem árt ízlésesen, giccshatás nélkül kombinálni. Ez a divatblogger nem fukarkodik a látványos árnyalatokkal, ám roppant jó érzékkel házasítja a színpompás divatelemeket.

hirdetés

Az idei divat abszolút a vibráló, határozott tónusokról szól, a színes stílus azonban nem csak annyit jelent, hogy összepasszítja az ember a legmenőbb koloritokat.

Vlada a kreatív öltözködés híve, kizárólag messziről szembeötlő, élénk holmikat visel, ráadásul gyakran elegyíti a mai trendekkel a vintage hatású darabokat, így a legtöbb szerelése olyan, mintha egy babaházból lépett volna elő játékországban.

Bár a visszafogottság és a letisztultság nem az ő műfaja, minden összeállításában megfigyelhető egyfajta színritmus és harmónia, így cseppet sem émelyítő a látvány.

Az extravagáns, színes stílus bája

Akárcsak Iris Apfel, az Instagram világában népszerű Vlada sem veti meg a vidám, különleges darabokat, ám nemcsak a színekkel, hanem a kiegészítők formavilágával, illetve a ruhák fazonjával is szeret kreatívan játszadozni.

A színes stílus könnyen túllőhet a célon, ám ha van benne egyfajta rendszer, vagyis a vezértónus az öltözék több darabjában is visszaköszön valamilyen formában, akkor nem lesz kaotikus az összkép.

Tavasszal nemcsak a magenta, hanem a zöld, a kék, a rózsaszín, a piros és a narancssárga éppúgy nagy teret kap a divatban, így érdemes ellesni, milyen sok színvariációt rejtenek magukban, még ha nem is az efféle élénk megjelenés a cél, az alapokból sok inspirációt lehet meríteni.

A Barbicore trend népszerűsége egy fikarcnyit sem csökkent, így a kikelet meghozza magával az élénkpink és púderrózsaszín árnyalatokat, melyeket bravúrosan lehet variálni.

A szenvedélyes vörös kifejezetten alkalmas arra, hogy fellendítse az unalmas stílust, de ugyanígy a játékos narancssárgától, a fűzöld frissességétől, valamint a lila és kobaltkék nyugalmától sem kell idegenkedni.

Vlada szettjei a szivárvány minden színében pompáznak, de nem lépnek túl az összeszedett, harmonikus összhang határán. A mintákkal szintén jól bánik a blogger, és mesterien variálja a retró fazonokat.

A színes stílus eleven, inspiráló és felpezsdíti a hangulatot, de nem árt egyfajta színritmust kialakítani a megjelenés elemei között. Lehet szándékosan feltűnő, kirívó a végeredmény, ám a zavaró káoszt érdemes elkerülni.

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés