A norvégmintás pulcsi leginkább a karácsonyi időszakban kerül reflektorfénybe, pedig ősszel éppúgy érdemes előkapni a szekrényből ezt a darabot, hiszen még az egyszerű farmernadrágos szettet is hangulatossá és vagánnyá teszi.

hirdetés

Gyerekkorunkban utáltuk, ha ránk tukmálták a felnőttek, ám manapság, a retró divat fellendülésével már kezdjük kapizsgálni, mennyi stíluslehetőség rejlik benne. A norvégmintás pulcsi megkopott renoméját igencsak felfényezték a múltidéző trendek, és ennek még az egyszerűség hívei is örülhetnek.

A korábban méltatlanul mellőzött kötött darab kezdi kitárni előttünk színeit, az utóbbi években kiderült róla, hogy bizony elegáns nadrággal, bőrhatású és pliszírozott szoknyával, illetve blézerrel összeboronálva egyaránt remekül mutat. A mindennapok sűrűjében azonban a legtöbben a kényelmes összeállításokat részesítik előnyben, a farmerral összeboronált kötött pulóver pedig kapásból adja magát a laza megjelenéshez.

A norvégmintás pulcsi felpezsdíti a szimpla szetteket: farmerral nagyon vagány

Vannak napok, amikor komfortos, lezser cuccokban érezzük jól magunkat, és semmi kedvünk szoknyával vagy ruhával megalapozni az öltözékünket. Ám a pillanat tört része alatt improvizált farmeres összeállítás sem zárja ki a stílusos, trendi megjelenést. A retró divat elképesztően sokoldalú, szinte végtelen lehetőséggel kecsegtet, azonban nem muszáj minden alkalommal nőies vagy romantikus elemekkel cifrázni.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Meglepő, de olykor a legegyszerűbb kombinációk érik el igazán, hogy magabiztosnak és stílusosnak érezzük magunkat. A farmerral összeboronált norvégmintás pulcsi pont ezt a hatást kelti divatos lezserségével. Könnyed darab, mégis képes fókuszpontként működni, azonnal magára vonja a figyelmet. Nem igényel nagy körítést, a kiegészítőket éppúgy minimalizálhatod egy ilyen szett esetén.

Itt például a barna szín világosabb és sötétebb tónusai garantálják a harmóniát. A táska nagyon visszafogott, de nem sportos darab, pedig első blikkre talán egy hátizsákot és edzőcipőt tudnánk elképzelni a vagány lazaság megvalósításához. A cipő kicsit különlegesebb fazonnal bír, hiszen retró hangulatban emeli be az öltözékbe a nőies vonalat, ugyanakkor nem töri meg az összeállítás kényelmét.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Ez a szett nagyszerűen bizonyítja, hogy nem csak erős stílusmixekkel, hanem „csendes”, visszafogott kombinációkkal szintúgy megvalósítható a szemrevaló, hatásos összkép.

Kiemelt kép és cikkfotók: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés