A piros csizma elsőre talán vad gondolatnak tűnik, ám Heidi Klum szettjében olyan harmónia uralkodik, hogy még egy ilyen feltűnő darab sem kirívó benne.

hirdetés

Heidi Klum fehérneműs és fürdőruhás képeiről általában több szó esik, mint öltözködési stílusáról, pedig a gyönyörű modell nagyon tudja, hogyan kell sikkes módon viselni a trendi holmikat. Jó érzéke van a divathoz, és bár a merész színkombinációktól sem riad vissza, a mindennapi szettjeiben általában harmonikus összhang uralkodik. Az utcán sem lehet olyan összeállításban lencsevégre kapni, amit csak úgy sebtében, gondolkodás nélkül felkapott volna, legtöbbször minden apró részlet tökéletesen klappol az öltözékeiben.

Az ötvenéves modell többnyire a merész szerelések híve, a vörös szőnyeges eseményeken is gyakran visel itt-ott áttetsző vagy kivágott, sokat mutató darabokat. A hétköznapi megjelenése talán egy fokkal visszafogottabb, de előfordul, hogy csipkés topban, vagy áttetsző blúzban lép ki az utcára.

Legutóbb azonban egy kifejezetten szolid ruhában fotózták le Los Angelesben, Heidi Klum nőies összeállításában cseppet sem tűnik harsány, kirívó darabnak a piros csizma.

Heidi Klum nőies szettjében csodásan mutat a piros csizma

A piros  az őszi-téli szezon egyik felkapott trendszíne, Heidi Klum pedig pontosan tudja, hogy kell viselni egy ilyen feltűnő árnyalatot. A képek alapján nem lehet pontosan megállapítani, hogy ez egy kétrészes szett vagy egybeszabott ruha, de a garbós öltözéke mindenképp üdítő látványt nyújt vidám színkombinációjával és rózsás mintájával.

Valószínűleg nem sokan mernék a világos égszínkéket a tüzes vörössel kombinálni, pedig a modell szettje azt bizonyítja, hogy ez a két ellentétes tónus remekül összefér. A csodás színritmus ellensúlyozza a rózsás minta rikító dominanciáját, ezáltal a legkevésbé sem kelt giccses hatást. Ahogy a látványos piros csizma sem harsány ebben az összeállításban, ez pedig annak köszönhető, hogy a vörös szín nem csak a ruha mintázatában jelenik meg, hanem a kiegészítőkön éppúgy visszaköszön. Mivel a részletek tökéletesen összecsengenek, az öltözékben pedig csupán két tónus szerepel, még a látványos elemek is szolidan nőiesek ebben a kombinációban.

Képek: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

A piros csizma nem az a darab, amire bárki könnyedén rábólintana, mondván, hogy túlságosan feltűnő, hivalkodó kiegészítő, amit nem könnyű variálni. Élénk színe miatt sokan rizikós választásnak tartják, és könnyű azt feltételezni róla, hogy csak egy kifejezetten extravagáns szett bírja el. Pedig láthatóan nem így van, a piros csizma bizony nem bontja meg a nőies összképet és a színharmóniát, ha egység uralkodik a megjelenésben. Heidi Klum bebizonyította, hogy a piros csizma nem feltétlenül merész döntés.

Az ötvenéves Heidi Klum manapság ismét a figyelem középpontjába került, hiszen megint a lányával, a 19 éves Lenivel szerepel az Intimissimi kampányában. Már nem először készült olyan közös fotó róluk, amelyen mindketten fehérneműben pózolnak, tavaly például nagy visszhangot keltett a hír, amikor anya és lánya az olasz fehérneműcég arcai lettek. Leni Klum 2021-ben lépett édesanyja nyomdokaiba, modellkarrierje igencsak előre lendült, miután együtt szerepeltek a Vogue címlapján.

Bár Heidi fehérneműs és fürdőruhás képeit mindig nagy figyelem övezi, a modell stílusát csak ritkán méltatják, pedig sokszor jól összehangolt szettekben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Szerintünk ez a szerelése olyan, mint egy biztatás, hogy merjünk esélyt adni olykor a feltűnő kiegészítőknek is, hiszen nem minden esetben hatnak túl soknak. Itt például egyáltalán nem!

Kiemelt kép: Franziska Krug/Getty Images.

Cikkfotók: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés