Salma Hayek bebizonyította, hogy a ceruzaszoknya nem csak a magas, hosszú lábú nőknek áll jól. Nem a termet a lényeg, a szabás sokkal többet nyom a latban!

hirdetés

Salma Hayek simán bevállalta a midi fazont: ilyen jól áll neki a ceruzaszoknya

A ceruzaszoknya az alacsonyabb termetű nők szekrényében sokszor mumusnak számít, különösen akkor, ha egy lábszárközépig érő midi fazonról van szó. Pedig az elegáns, stílusos szabás egyáltalán nem előnytelen, noha valóban sokat számít, hogy pontosan milyen szabást választ az ember lánya. Salma Hayek a maga 157 centis magasságával simán bevállalta a midi ceruzaszoknyát, a sikkes összeállítással pedig tarolt az interneten.

A csinos színésznőt Londonban kapták lencsevégre a fotósok, ahol egy igencsak ízléses, ütős kombinációban mutatta meg, hogy a ceruzaszoknya bizony igenis roppant előnyös darabja a ruhatárnak. Salma Hayek egyszerű trükkel érte el, hogy a midiszoknya ne nyomja össze az alakját. Egyenes szabású darabot választott, amely roppant előnyösen mutat, midi hosszúság ide vagy oda. Ha a szoknya nem szűkül be és nem tapad rá a lábszárra, garantáltan csinosabb az összkép.

 

Nagyon egyszerű és klasszikus trükk továbbá az is, hogy a ceruzaszoknyákat érdemes magas sarkú cipővel kombinálni. Ebben a formában a lábak hosszabbnak tűnnek, a szoknya egyáltalán nem tömöríti az alakot. Arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy a derékvonal kerüljön fókuszba. A világoskék blézer éppen a szoknyáig ér, ezáltal a karcsú derék nem kerül takarásba.

A szett nem csupán az izgalmas színkombináció miatt stílusos, a latex, vagy inkább bőrhatású anyag is rátesz egy lapáttal az összképre. Salma Hayek megjelenése egyszerre volt vagány, nőies, dögös és elegáns, a színésznő stílusa évről évre egyre egyedibbé és sikkesebbé válik. A rajongók is imádták ezt az izgalmas szettet, na és persze sokan megjegyezték azt is, hogy elképesztően jól áll neki a szemüveg.

A színésznő szettjéből egyébként könnyedén lehet ihletet meríteni, hiszen szimpla alapdarabokból épül fel. Egy fekete ceruzaszoknya, fehér blúz és egy színes blézer bármelyik üzletben beszerezhető. A kifinomult eredményhez arra van szükség, hogy a kiegészítők is tökéletesen passzoljanak az összeállításhoz, valamint célszerű figyelni a szoknya fazonjára is.

Kiemelt kép: Dave Benett/Getty Images for Gucci Cosmos/Getty Images.

Cikkfotók: Dave Benett/Getty Images for Gucci Cosmos/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés