A szimpla kötött pulcsi elképesztően jól tud mutatni egy elegáns blézerrel, a hétköznapi szett egészen más fényben tetszeleg, ha ezt a párosítást veted be. A két kulcsdarab izgalmassá és kifinomulttá teszi a megjelenést.

hirdetés

A kötött pulcsi most blézerrel divatos

Az őszi szezon csalóka, változékony időjárása könnyedén meg tudja tréfálni az embert. Egyébként is tombol ilyenkor a náthaszezon, egy jó kis megfázás senkinek nem hiányzik. A legtöbben a réteges öltözködés trükkjeit és alapelveit alkalmazzák, hogy garantáltan elkerüljék a kellemetlen tüneteket. Bár sokan tartanak a különböző anyagok összeboronálásától, illetve a vastag cuccok egymásra halmozásától, az összkép nem minden esetben szélesíti az alakot, s cseppet sem válik szedett-vetetté.

Idén a blézer és a kötött pulcsi kombinációja viszi a prímet az őszi divatban. Nem ez az első szezon, amikor az ütős páros meghódítja az utcákat, azonban nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a népszerűségük egyáltalán nem hagyott alább, sőt. Ez persze nem is véletlen, hiszen a lezser kötött felsők egészen más hatást keltenek egy elegáns, csinos blézer kíséretében.

A galériában mutatunk néhány inspiráló összeállítást, amelyek bizonyítják, hogy milyen sok lehetőség rejlik a blézer-pulcsi kombóban. Izgalmasan, sikkesen variálhatod a kedvenc kulcsdarabjaidat.

 

Arra mindenképpen figyelni kell, hogy a legtöbb kötött pulóver vastagabb, meleg anyagból készül, ráadásul a túlméretezett szabás, a puffos ujj vagy a szélesebb vállvonal sem ritka az üzletekben található darabok esetében. A szűken szabott, karcsúsított fazonú blézerek ezekre a felsőkre aligha mennek rá, vagy ha sikerül is őket felrángatni, borzalmasan mutat majd az eredmény. A pulcsi anyaga felhalmozódik a blézer alatt, így abszolút elkerülhetetlen a Michelin baba effektus.

Mindenképpen érdemes oversize blézerrel kombinálni a kötött pulcsikat, így nemcsak csinos, de kényelmes is lesz a hétköznapi szett. A felsőt mindenképp célszerű betűrni, hogy a derékvonal ne tűnjön el, valamint nem árt derékhangsúlyos vagy nyújtott fazonú blézert választani, hogy valóban nőies legyen az összkép.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés