Bár már itt toporog a küszöbön a karácsony és az év vége, ami egy kis szabadsággal kecsegtet, pont ilyenkor fogy el az energia arra a törekvésre, hogy a megoldandó feladatokkal zsonglőrködve még jól is nézzen ki az ember. A reggelek mókuskerekében nem könnyű olyan szettet összeállítani, amelyben erősebbnek, magabiztosabbnak érezhetjük magunkat, ugyanakkor nőies, csinos megjelenést biztosít. A kényelem szintén fontos tényező, de az sem lényegtelen, hogy nőnek érezzük magunkat benne, ne csak egy gépezetnek. A kötött pulóver nagyon jól kombinálható, az elegánsabb irodai öltözékekben is ott a helye!

hirdetés

A kötött pulóver előnye, hogy komfortos és meleg, így akkor sem fázol majd, ha csak gyengén fűtött az iroda. Ráadásul rengeteg variációban elsüthető, és kis rafinériával szélesítő hatás nélkül rétegezhető, összességében tehát remekül lehet trükközni vele.

Ilyen nőies tud lenni a kötött pulóver az irodai öltözékben

A kötött pulóver a lezser elegancia egyik alapkelléke, éppen ezért az irodai öltözékekben is roppant sikkes hatást kelt. Sokféle stílusban és kombinációban megjelenhet, az alábbi összeállítások tengernyi inspirációval szolgálnak.

A finomkötésű és szűk fazonú darabok változatosan rétegezhetők

A vékonyabb pulóverek és a test vonalát követő garbók első blikkre unalmasnak tűnnek, de roppant izgalmassá tudják tenni a megjelenést, ha kreatívan állítod össze az eltérő vastagságú rétegeket.

A szűk garbóra felkaphatsz egy inget, ezt az egyszerű alapot pedig megbolondíthatod egy blézerrel. Az egyenes vonalú, bővebb szabású kabát alatt kényelmesen elfér egy ilyen szett, ami hidegben is csinosan mutat.

A finomabb kötésű, V kivágású vagy környakú felsők alatt gond nélkül megbújhatnak a karcsúsított ingek, esetleg blúzok.

Maszkulin stílus nőiességgel fűszerezve

A férfias szabású kosztümnadrágok most különösen divatosak, lezserebb szabásuknak köszönhetően pedig roppant kényelmesek. Pulóverrel kombinálva nemcsak lazák, hanem elegánsak is lehetnek. Amennyiben a nőiesség sem hiányzik a részletekből, egy ilyen stílusmixben erősnek és magabiztosnak érezheted magad.

Még hogy a szürke unalmas! – Ezek a szettek rácáfolnak erre a feltevésre

Bár semleges, morózus árnyalatról van szó, izgalmas fazon- és anyagpárosításokkal feldobva még a kéttónusú, illetve a monokróm szürke szettek sem egyhangúak.

Bátran keverd a textúrákat és az eltérő szabásokat, tegyél fel egy élénk színű rúzst, kombinálj divatos mintákat, esetleg színes kiegészítőkkel varázsold élettel telivé a megjelenésedet.

A rövid fazonú pulóver szoknyával, nadrággal is vagány párost alkot

A derékvonalig érő crop pulóverek nagyon sikkesek a szezonban, bár igaz, trükközni kell velük, hogy ne fagyjon le az ember veséje. Vékony rétegezéssel ez a probléma könnyedén megoldható, például a szűk bodyra rámehet egy karcsúsított ing, amit egyszerűen be tudsz tűrni a nadrágba, szoknyába, végül az egészet megkoronázhatod a divatos pulóverrel.

Szintén jól mutat, ha az ing alja lezseren kilátszik a vastag felső alól, ebben az esetben övvel szűkítheted a bő szabású inget a videóban látható módon.

Ha a pulóver magas nyakú, és viszonylag jól követi a test vonalát, akkor nem muszáj inget viselni alatta, viszont egy csinos blézerrel könnyedén felrázhatod az egyhangú alapszerelést.

A lezser, bő kötött pulóver akár elegáns hatást is kelthet az irodai öltözékben

A vastag, igazán meleg pulóverek esetén csínján kell bánni az anyaghalmokkal, mert rosszul kombinálva szélesíthetik az alakot. Lezser szabásoknál az a cél, hogy a derékvonal mindenképp érvényesüljön.

A szűk szoknyába is lazán betűrhető a bő felső, amennyiben rövidebb a fazonja, míg a hosszított, egyenes vonalú pulóverrel úgy trükközhetsz, ha A vonalú szoknyával boronálod össze, ami alatt lazán elfér a hosszú anyagfelesleg. Lehetőleg magas derekú legyen a kialakítása, ami szépen karcsúsítja a vonalakat.

A farmernadrág szintén beemelhető az irodai öltözékbe, amennyiben nem kíván elegáns megjelenést a munkakör. A hosszú szárú csizma még a szimpla összeállításokat is képes nőies szintre emelni, pont úgy, mint a blézer.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés