A kötött pulóver hamar unalmassá válhat a hideg szezonban, azonban egy csinos szoknyával pillanatok alatt különleges alapdarabbá avanzsál. A téli időszakban nem egyszerű úgy öltözni, hogy egyszerre kellően meleg és csinos legyen a szett, ám a megfelelő kombinációban még a lezser pulcsi is finom nőiességet kölcsönözhet viselőjének. Nem kell félni a különböző anyagok összeboronálásától, az eredményt épp ez teszi egyedivé és sikkessé.

hirdetés

A kötött pulóverek minden kétséget kizáróan a szezon sztárdarabjai. Kényelmesek, melegek, és jóformán bármivel kombinálhatók, számos különböző stílusban megállják a helyüket. Vannak túlméretezett, oversize fazonok, de a vastag anyagú holmik mellett a finomkötött, vékonyabb, blúzszerű felsők éppúgy megtalálhatók a repertoárban.

A legegyszerűbb megoldás felkapni egy pulcsit, majd hozzá egy kényelmes farmernadrágot, ugyanis ezzel a jolly joker párossal tényleg nem lehet hibázni. Ha egy kicsit felturbóznád az unalmas hétköznapokat, elegendő csupán egyetlen ruhadarabot lecserélned. Száműzd a farmert a szekrénybe, és elő a csinos szoknyákkal!

A kötött pulóver szoknyával az igazi

Ugyanaz a pulóver egészen más hatást kelt, ha farmernadrág mellett vagy éppen szoknyával viseled. A lezser, laza viselet pillanatok alatt válik nőies, kifinomult darabbá. Gyakorlatilag bármilyen fazonú szoknya mellett jól mutat, legyen szó mini, midi vagy éppen maxi verzióról, az összkép minden esetben remek stílusérzékről árulkodik majd.

A galériában összegyűjtöttünk pár csinos, bármikor bevethető összeállítást, amelyeket a pulóver és a szoknya párosa tesz igazán különlegessé. Télen csizmával, csinos kabáttal kombinálhatod a stílusos szetteket, noha az sem mindegy, hogy milyen lábbelit és kabátfazont választasz az egyes szoknyaszabásokhoz. Ha ügyesen trükközöl az outfit megtervezésénél, a rétegek sokkal inkább fókuszba helyezik majd a nőies alakot, semmint lerombolnák vagy elfednék azt.

 

Sokan tartanak a különböző anyagok kombinálásától. A vastagabb kötött pulóverek remekül mutatnak a légiesebb, könnyedebb szoknyák mellett, de a kifejezetten téli szezonra tervezett darabokkal éppúgy kombinálhatod őket. Első blikkre valóban furcsa lehet, azonban manapság nem csupán az eltérő stílusok összeboronálása számít sikkesnek, a ruhaanyagokkal szintén érdemes bátrabban kísérletezni.

Választhatsz rövid és hosszú szoknyákat egyaránt, abban, hogy a szett milyen irányba formálja az alakot, a pulcsinak csekély szerepe van. Annyi biztos, hogy célszerű kiemelni a karcsú derékvonalat. Ehhez a felsőt tanácsos betűrni a szoknyába, vagy egy szép övvel karcsúsítani a területet. A csizmákkal már jobban kell vigyázni, hosszú szoknya esetén a megfelelő lábbeli kiválasztása különösen fontos részletnek számít.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés