Idén tavasszal a szoknya egyértelműen edzőcipővel párosítva a legmenőbb! Ez a kombináció lezser eleganciát csempész a mindennapi szettekbe, pimasz vagányságával felpezsdíti a sablonos megjelenést.

hirdetés

A szoknya edzőcipővel párosítva is sikkes lehet

A legtöbb nő számára fontos, hogy nőies, csinos szettekben induljon el otthonról, miközben a kényelem szintén prioritást élvez a rohangálós, hosszúra nyúló hétköznapokon. Sokan azt gondolják, hogy a sikkes külső és a komfortérzet nem összeegyeztethető, és a kettő lényegében teljes mértékben kizárja egymást.

Szerencsére vannak olyan köztes megoldások, amelyek egyre inkább felkapottá válnak az utcai divatban. A különböző stílusok párosítása új trendeket futtatott fel, rengeteg stílusos, merész és különleges variáció vált elképesztően sikkessé az elmúlt években.

A szoknya például már nem csupán magassarkúval vagy csinos kis mokaszinnel boronálható össze, edzőcipővel talán még menőbb és egyedibb hatást kelt az összkép. A galériában mutatjuk, hogyan érdemes zsonglőrködni a nőies és sportos megjelenés választóvonalán.

 

A stílusmix trendje megengedő, tulajdonképpen bármilyen szoknya bármilyen sportcipővel bátran kombinálható. Teljesen mindegy, hogy mini, midi vagy éppen maxi fazonról van szó, a nőies darabok remekül mutatnak a lezser lábbelik mellett. Ám a fazonok összhangjára, valamint az alkati adottságokhoz passzoló testtagolásra érdemes odafigyelni.

Ez a párosítás nagyon trendi, de ahhoz, hogy ne vesszen el a nőiesség, érdemes harmóniát teremteni a szabások és a lábbelik dizájnja között, illetve a színek összjátéka sem lényegtelen. Mivel magassarkúban, de még lapos talpú balerinacipőben sem túl kényelmes egész nap tipegni, az edzőcipő némi szabadságot ad ezen a téren, hiszen sokkal alkalmasabb gyalogláshoz, éppen ezért roppant praktikus.

A cipők terén sincs semmiféle kikötés, noha tény, hogy a fehér edzőcipők viszik a prímet 2023-ban is. A színes, mintás, vastag talpú darabok azonban ugyanúgy stílusossá varázsolják a hétköznapi szettet, akár egy pliszírozott vagy finom selyemszoknya, akár egy farmerverzió mellett szuperül mutatnak.

A különböző minták és tónusok összeboronálása merész, vagány megjelenést kölcsönöz. Ha valaki kifinomultabb, nőiesebb irányba mozdítaná az összhatást, akkor nem árt figyelni a színek harmóniájára, viszont a stílustörést arra is használhatod, hogy egyedivé, feltűnővé varázsold a szetted. Az nem árt, ha az eltérő mintázatokat egymáshoz könnyen idomuló árnyalatok fogják össze, az összecsengő részletekkel ugyanis elkerülhető a kaotikus, szedett-vetett látvány.

A csinos eredmény abszolút a finomhangoláson múlik. Ha világos cipőt viselsz, semmiképp ne kombináld a szoknyát és a lábbelit fekete harisnyával, maradj a testszínű verziónál. Az nem gond, ha a zokni kikandikál a cipőből, ez manapság roppant divatos, ám arra azért nem árt figyelni, hogy színében passzoljon a szetthez.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés