Bármennyire nőies és nyújtja a test vonalát, a magas sarkú cipő viselése nem egy leányálom. Ha csak nincs valami különleges alkalom, a mindennapokban sokkal praktikusabb egy lapos talpú lábbeli, ami nem feltétlenül tesz keresztbe a nőies megjelenésnek. Ezek a kényelmes nyári szettek egy városi sétához is tökéletesen megfelelnek, stílusosságuk mégis szembetűnő.

hirdetés

Ma már nem nagy kunszt közös nevezőre juttatni a nőies és sportos trendjegyeket, hiszen a divat teljes bedobással támogatja a stílusmixeket. A funkcionális, komfortos öltözék rég nem a slampos, semleges összeállításokat jelenti. A papucs, az edzőcipő, sőt, még a saru is helyet kaphat egy romantikus, vagy sportosan elegáns outfitben, ha megfelelő fazonokkal kombinálja az ember.

Bájosan nőies nyári szettek lapos talpú lábbelivel

A legfontosabb, amire érdemes ráérezni a kombinált stílusú öltözékeknél, hogy nem a cipőn van a hangsúly, az csupán apró részlete, kiegészítője a szettnek. Legjobb egy csinosabb fazonú, de semleges dizájnú lábbelit választani a célra.

A fehér tornacipők például roppant jól működnek virágos, színes maxiruhákkal és térdig érő, vagy hosszú, hasítékkal ellátott szoknyákkal.

Egy egyszerű pólóval, vagy csipkés blúzzal megbolondítva laza, mégis nőies viseletet kaphatsz.

A lábfej formáját követő, egyszerű kis papucsok az outfit színharmóniájában is részt vehetnek. Megnyugtató összhangot teremt, ahogy a barna szín a táska és a szoknya részleteiben egyaránt visszaköszön.

A sarut sokan kényelmesnek tartják, de valljuk be őszintén, nem a legnőiesebb viselet. Ám ezzel az egyszerű ruhával mégis tökéletesen működik, a letisztult táska pedig eleganciát visz az összképbe.

Bár hosszútávú gyaloglásra a balerinacipők nem igazán alkalmasak, egy könnyed esti kikapcsolódáshoz, éttermi vacsorához, csodásan passzolnak. A hegyes orrú fazonok éppolyan sikkesek, mint a magas sarkú körömcipők, csak éppen tánc közben kevésbé teszik tönkre a lábakat.

A sportos szettek is lehetnek elegánsak, ha nem is olyan kötött értelemben. Ezt a lezser fehér szerelést az ezüstszínű részletek teszik igazán nőiessé. A táska, a kardigán, a karóra, az edzőcipő és a napszemüveg tökéletesen összeklappol.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés