A farmer jó barát, de pont azért, mert remek partner a mindennapokban, nem kell unásig kifárasztani a vele ápolt kapcsolatot. Most egyébként is szuper lehetőséged adódik arra, hogy egy picit pihentesd, hiszen az őszi divatban igazán nőies nadrágok kínálkoznak az alkalomra várva.

hirdetés

A retró divatnak köszönhetően a legtöbb nő újra ráébredt, hogy a farmeren túl is létezik divatos megjelenés: a magas derekú, az A-vonalú, a szivarfazonú, és a háromnegyedes szoknyanadrágok mellett a szűk pantallók is sokoldalúan variálhatóak. Ráadásul ezek a darabok nem csak a nőies stílust támogatják, a vagányságfaktor éppúgy megvan bennük.

A legnépszerűbb nadrágok a szezonban: divatosak, nőiesek, és sokoldalúak

Érdemes picit túllépni a farmerpulóver megszokott kombinációján, hiszen az őszi nadrágdivat rengeteg izgalmas lehetőséggel kecsegtet.

A felsorakoztatott fazonokon kívül, az anyaghasználat is rendkívül változatos: a kockás szövetek, valamint a bőrhatású és kordbársony darabok egyaránt előnyt élveznek a retró irányzatokban, mindemellett nem csupán barnára, szürkére és feketére korlátozódik a színválaszték.

Előtérbe kerülnek a mintás nadrágok, melyek blézerrel együtt, szettben éppúgy kaphatóak, és a lengébb, játékos anyagoktól sem kell még érzékeny búcsút venni, hiába reccsentett be a hűvös idő. Mutatjuk, mit, hogyan, mivel, hányféleképpen variálhatsz!

 

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés