A kötött holmik ideje a tavaszi-nyári szezonban sem jár le, az új trend elegáns, nőies szintre emeli őket. Ez az olasz divatmárka csodás ízelítőt ad abból, milyen sikkesen épülhetnek be még a lengébb öltözékekbe is.

hirdetés

A Luisa Spagnoli hosszú múltra tekint vissza, az olasz divatcég az alapítója után kapta a nevét, 1928-ban. Kollekcióinak jellegzetessége a finom angora fonal, amelyet elsőként vezettek be anno a kötött ruhák készítésekor. A márka sikkes és elegáns formában tálalja a kötött darabokat évről évre, szezonról szezonra.

A finomkötött és horgolt anyagok ismét nagy népszerűségnek örvendenek a tavaszi-nyári időszakban, ennek köszönhetően új trend szökkent szárba, ami a kifinomult nőiességet helyezi középpontba. Nincs jobb példa erre, mint az olasz luxusmárka, amely frappáns megoldásokkal követi az év legnőiesebb irányzatait, akár a vonalvezetéseket, akár a divatszíneket, vagy a klasszikus mintázatokat vesszük alapul.

Ultranőies kötött holmik tavaszi-nyári változatban: csodás színekkel, fazonokkal érkezik az új trend

Csakúgy, mint tavaly és azelőtt, idén is nagy hangsúlyt kap a kötött darabok viselése. A melegebb időszakban persze, a finomabb verziók kerülnek előtérbe, ám a sejtelmes, lyukacsos ruhák, a rojtos aljú topok és szoknyák most minden eddiginél nőiesebb formát öltenek.

Különösen a Luisa Spagnoli kínálatában, amely remek inspirációkat nyújt ahhoz, hogyan és mivel érdemes kombinálni a lágy anyagú holmikat, hogy még a nyaralás alkalmával is elegáns szintre emeljék az öltözéket.

 

A legszebb divatszínek jelennek meg ebben a repertoárban, ami a klasszikus csíkos és virágos mintákat is más fényben tünteti fel. A virágmotívumok hímzett formában tűnnek fel, finom pasztelszínekkel bolondítják meg a semleges bézs és drapp alaptónusokat.

A tavaszi-nyári szezonban ismét fókuszba kerül a franciák kedvence, a breton top, amely felerősíti a tengerészstílus népszerűségét.

Az olasz márka nem csak fekete-fehérben jeleníti meg a csíkos mintázatot, a tengerpartok napernyőire emlékeztető narancs-fehér, pink-fekete, és szivárványos verziók szintén felbukkannak a kollekcióban.

A finomkötött ingruha, a sejtelmesen áttört maxifazon, illetve az este elegáns, nappal pedig a strandon is előkapható vállkendő olyan lehetőségekre mutat rá a kötött anyagú kreációkkal kapcsolatban, amelyek valóban inspirálóak. Nem csak laza változatban viselhetők, a tengerparti sikk és a hétköznapi, városi elegancia simán megvalósítható egyszerre, ehhez pedig izgalmas tippeket ad a divatcég.

Puffos ujjak, nőies vonalvezetések, szőttesekre emlékeztető rojtok, mini és maxi fazonok jellemzik a kollekciót, amelynek színvilága szintén magával ragadó.

Kiemelt képek: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Getty Images.

Képgaléria képei: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés