A a téli öltözködési trendeket egyértelműen a kötött cuccok uralják . Cseppet sem válnak unalmassá, ha izgalmasan variálod őket.

hirdetés

A kötött cuccok nem unalmasak, ha így viseled őket

A téli szezonban a kötött holmiké a főszerep. Ilyenkor a réteges öltözködés lehet az egyetlen megoldás, ha el akarja kerülni az ember a didergést, de természetesen a meleg ruhák viselésével sem kell lemondani a stílusos megjelenésről. A kötött pulcsik, kardigánok, ruhák és mellények tulajdonképpen csak szimpla kulcsdarabok, azonban egyszerűségükből adódóan remekül variálhatók.

Bármilyen stílushoz szuperül alkalmazkodnak, vagány, lezser, elegáns, de még dögös szettekben is simán bevetheted őket. A kötött ruhadarabok önmagukban könnyed, puha összhatást kölcsönöznek a megjelenésnek, a körítéssel és a melléjük társított holmikkal tudod finomhangolni a szett hangulatát.

A galériában összegyűjtöttünk nyolc egészen különböző stílusú, inspiráló összeállítást, amelyekben a kötött cuccoké a fókusz. Egytől egyig eltérnek egymástól, pedig mind szimpla alapdarabokból épül fel.

 

A legtöbben a téli szezon végére már nagyon unják a kötött pulcsikat és kardigánokat. Ennek általában az az oka, hogy már az őszi hónapokban előkerülnek a szekrény mélyéről a melegebb darabok, s egy idő után nehéz új koncepciót találni, amelyben a kedvenc pulóver vagy gombos szvetter ismét egy új oldalát mutathatja meg.

Noha első blikkre unalmasnak tűnnek az egyszerű kötött cuccok, némi kreativitással elképesztően sokoldalú ruhadarabbá avanzsálnak. A legegyszerűbb trükk, ha a színekkel ügyeskedik az ember. A merész árnyalatok összeboronálása máris izgalmasabbá teszi a borús téli napokra összeállított öltözékeket.

Szintén egyszerűen bevethető, mégis jolly joker trükk, ha az anyagpárosítások fűszerezik meg a snassz szetteket. A kötött pul nemóverek nem csak farmernadrággal mutatnak jól, bőrhatású és bársonydarabokkal éppúgy kombinálhatod őket. Minél látványosabb a ruhák anyaga közötti különbség, minél eltérőbb a stílusuk, annál egyedibb lesz az eredmény.

Ha már tényleg nagyon ráuntál a kötött darabjaidra, érdemes lehet úgy újragondolni a ruhatáradat, hogy a kötött pulóvereket, ruhákat és kardigánokat boronálod össze. A kötött kötöttel szuperül mutat, egyáltalán nem sok vagy túlzó. Az egyetlen dolog, amire célszerű figyelni, hogy a nőies vonalak ne tűnjenek el a vastag rétegek alatt, mindig figyelj a karcsú területek hangsúlyozására.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés