A kötött pulóver kifejezetten stílusosan, sikkesen mutat, ha ügyesen kombinálod. Cseppet sem lesz unalmas, ha ezekkel a nőies, trendi darabokkal boronálod össze.

hirdetés

A kötött pulcsik az őszi-téli szezon elengedhetetlen kulcsdarabjai, a hideg időszakot még elképzelni is nehéz lenne nélkülük. Mivel a leggyakrabban viselt alapdarabnak számítanak, könnyedén unalmassá is válhatnak, hiszen már szeptemberben előkerülnek a szekrény mélyéről a hűvösebb reggeleken. Mit lehet tenni azért, hogy ne unjunk rá pár hét után a kedvenc, meleg felsőinkre? Érdemes egy kicsit izgalmasabban variálni őket, s előcsalogatni belőlük a bennük rejlő nőiességet.

Kötött pulóver stílusosan, sikkesen

A legegyszerűbb trükk egyértelműen az, ha csinos szoknyával kombinálod a pulóvereket. A szoknya lehet bármilyen fazonú és anyagú, manapság a vastag, illetve légies darabok párosítása kifejezetten sikkes hatást kelt és nagyon trendivé varázsolja a megjelenést.

Teljesen mindegy, hogy maxi vagy éppen mini fazonra esik a választásod, a lényeg minden esetben az, hogy a karcsú derékvonal valamilyen formában hangsúlyt kapjon. A kötött pulóverek könnyedén lerombolhatják a nőies sziluettet, azonban a karcsúbb területek fókuszba helyezésével határozottan kiküszöbölhető az alakromboló hatás.

 

A bőrhatású holmik alapvetően inkább vagánnyá és merésszé teszik a megjelenést, az elmúlt években azonban teret hódítottak maguknak a nőies, elegáns öltözködésben is. Bátran kombináld a kötött pulcsikat bőrhatású nadrágokkal vagy szoknyákkal, az extra stíluskombó csodás őszi hangulatot kölcsönöz majd a megjelenésednek.

A zokni-mokaszin páros sokaknál kiveri a biztosítékot, a furcsa kombináció azonban hatalmas trenddé nőtte ki magát az elmúlt időszakban. Míg idáig mindenki csak eldugni próbálta a zoknit a cipőjében, manapság már egyáltalán nem ciki, ha kilóg a zokni szára, sőt! A kötött pulcsival szuper őszi harmóniát alkot a megosztó trend, egy kissé diáklányossá teszi a megjelenést.

A blézer és a kötött pulcsi párosítása már tavaly ősszel is nagyot ment, és úgy tűnik, hogy idén sem sikerült leszorítani a trónról a klasszikus trendet. Érdemes oversize blézert választani a vastag pulóver felé, hogy a hétköznapi viselet ne csak sikkes és stílusos, hanem kényelmes is legyen. A blézer finom eleganciát és nőiességet csempész a kisugárzásba, a kötött pulcsi cseppet sem unalmas, ha ebben a formában viseled.

A kötött pulcsikat nem csupán ruhákkal lehet felturbózni, a kiegészítők éppen annyira fontosak. Akár szimpla kerek nyakú, akár garbónyakú pulóverről van szó, szuperül mutat, ha egy szép, látványos és elegáns ékszer lóg az anyagon. Bár az őszi-téli időszakban sokan nem is viselnek nyakláncokat, ebben a formában is megvan a létjogosultságuk.

Ha egy kicsit különlegesebb összképre vágysz, és maximalizálnád a nőiességet, mindenképpen szerezz be egy hosszabb inget vagy ingruhát. A kötött pulcsi alól kikandikáló elegáns anyag igazi őszi kuriózum, ez a párosítás garantáltan egyedivé és stílusossá teszi a megjelenést a borús őszi napokon.

Kiemelt kép és cikkfotó: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés