Jennifer Lopez ruhatárában a kötött pulcsi minden télen kiemelt szerepet kap. Lezser és nőies szettekben egyaránt szuper jól tálalja a szezon kulcsdarabját.

hirdetés

Jennifer Lopez imádja a kötött pulcsi sokoldalúságát

Jennifer Lopez általában nem gondolja túl a hétköznapi szettjeit, imádja a szezonális kulcsdarabokat. Mindig remek érzékkel variálja az alapvető fazonokat, megjelenése soha nem unalmas, sőt, stílusa rendkívül széles és változatos skálán mozog. A szimpla kötött pulcsit sem hagyja ki a repertoárból, gyakran választja a lehető legegyszerűbb alapdarabot.

Habár ilyenkor már sokan unják a meleg pulóvereket, Jennifer Lopez szerint könnyedén izgalmassá tehető a megjelenés még akkor is, ha az ember lánya minden egyes nap kötött pulóvert visel. Egyrészt igyekszik változatos stílusban variálni az efféle darabokat, ami a szimpla fazonok esetén egyébként nem is olyan nehéz feladat. Bármilyen szettben megállják a helyüket, remekül alkalmazkodnak a különböző stílusokhoz, így tényleg változatos kombinációkban viselhetők.

Képek: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

A letisztult kreációkat gyakran lezserebb, hanyagabb összeállításokban süti el az énekesnő. A kötött pulcsik kellően melegek és kényelmesek, éppen ezért szuperül mutatnak a bő szárú nadrágok, laza bakancsok mellett. Ha túlméretezett darabot választ az ember lánya, arra azért nem árt figyelni, hogy a csinos, formás sziluett ne vesszen el a lenge darabok alatt.

Természetesen a kötött pulcsikban rejlő nőiességet sem rejti véka alá, Jennifer Lopez számos alkalommal választja elegánsabb, kifinomultabb szettekhez is a különböző pulóvereket. Ilyenkor fokozottan figyel a harmóniára, többek között a színek összhangjával éri el, hogy kellően nőiessé váljon az összkép. A lezserebb pulcsik esetében mindig gondoskodik arról, hogy csinos, formás alakja ne kerüljön takarásba a lepelszerű anyaghalmaz alatt. Tippjét bárki könnyedén alkalmazhatja, olykor ugyanis övvel hangsúlyozza a derékvonalat.

Képek: James Devaney/GC Images/Getty Images.

 

Amellett, hogy különböző stílusokban mutatja meg a kötött pulcsikat, arra is figyel, hogy változatossá tegye a ruhatárát. Gyakran választ eltérő fazonú és árnyalatú darabokat, így kötött pulóverek ide vagy oda, ha minden nap abban mutatkozna, akkor sem lenne unalmas a megjelenése. Imádja az élénkebb, merészebb, mintásabb darabokat. Gyakran még a sminkjét is a kötött felső hangulatához igazítja, hogy garantáltan stílusos legyen az eredmény.

Kiemelt kép: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/James Devaney/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés