A téli divattrendek között van néhány feltörekvő stílusrészlet, ami izgalmassá teszi majd a hűvös szezonra aktualizált megjelenést. A szimpla alapdarabok is különlegesebbnek hatnak, ha esélyt adsz nekik.

hirdetés

Izgalmas téli divattrendek érkeznek

Az őszi-téli szezonváltáskor általában nincs túlzottan nagy változás az utcai divatban. A legtöbb őszi trend télen is velünk marad. Maximum annyi történik, hogy a hidegebb időjárásra való tekintettel rétegezve kerülnek bele a hétköznapi összeállításokba. Idén azonban igencsak bőkezű a divat, néhány frissítő divattrend határozottan felkavarja majd az állóvizet.

A paletta olyan apró stílusrészletekkel bővül majd, amelyek még a szimpla alapdarabokból is kihozzák a maximumot. Vannak közöttük látványosabb elemek, ám néhány mikrotrend is nagyot megy majd a téli időszakban. A teljes ruhatárat azért nem kell majd lecserélni, ám ezeket a sikkes holmikat érdemes lesz beszerezni az ünnepek előtti leárazásokon.

A galériában mutatjuk, hogy melyek azok a divattrendek, amelyek elsöprő népszerűséggel hódítanak majd 2023 telén.

 

Érdekes, hogy az őszi és téli szezon között az öltözködést tekintve nincs nagy változás, a divat hullámzása valamilyen szinten mégis megfigyelhető ebben az időszakban. A trendek sosem pihennek, a felfrissüléshez pedig abszolút szükség van némi változtatásra. A kötött pulóverek, vastagabb kabátok a hosszúra nyúlt indián nyár végeztével talán már elő is kerültek a szekrényből, azonban érkezik még néhány izgalmas, különleges stíluselem, amit mindenképpen érdemes lesz bevetni.

A stylistok szerint az oversize holmik térhódítása a kabátokat éppúgy eléri a téli időszakban. A falatnyi pufidzsekik és rövidke felöltők háttérbe szorulnak a tél kezdetével. Az őszi időszakban homályba veszett chunky fazonú csizmák szintén visszatérnek, ahogy a kötött pulóverek is egy feltűnőbb, látványosabb formában kapnak helyet a hétköznapi összeállításokban.

A farmernadrágok továbbra is listavezetők, sőt a farmer farmerral lesz igazán menő a téli időszakban, azonban az elegáns, élére vasalt nadrágok már nem csupán a tavaszi, illetve őszi szezonban kapnak lehetőséget, a hidegebb szezonban ugyancsak simán beilleszthetők a szettekbe.

A mintákat tekintve a kockás, pöttyös és csíkos darabokat semmiképp sem célszerű száműzni a ruhatárból, azonban egy meglepő, inkább tavaszi-nyári szezonra jellemző motívum keríti hatalmába a téli összeállításokat. A virágos kabátok és pulcsik abszolút felfrissítik a komor összhatást.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés