A kötött ruhák egyértelműen az őszi-téli szezon sztárjai, és bár első blikkre meglepő lehet, de ezeket a lezser, meleg cuccokat is lehet elegánsan, kifinomultan viselni. A titok kulcsa a körítésben rejlik, cseppet sem mindegy, hogy milyen ruhadarabokkal párosulnak a divatos, ámde laza holmik. Még a kinyúlt kardigán is sikkesebbnek hat, ha így viseled.

hirdetés

A megfelelő szett részeként a régi kötött ruhák is elegánsan mutatnak

A kötött ruhadarabok trendje gyakorlatilag elmúlhatatlan, az örökzöld fazonokkal minden szezonban le lehet aratni a babérokat az utcai divat porondján. A pulcsik és kardigánok kellően melegek és kényelmesek, ráadásul gyakorlatilag bármilyen stílusban megállják a helyüket. Manapság az oversize, túlméretezett fazonok vezetik a népszerűségi listát, azonban még a kinyúlt, régi darabok is elegánssá válhatnak a megfelelő párosításban.

Egy ing vagy blúz sokat lendít az összképen

Nem kell sok ahhoz, hogy egy kötött pulcsi vagy kardigán elegáns holmivá avanzsáljon. Szinte elegendő, ha egy csinos blúz vagy ing kerül a vastag felső alá, ettől máris más stílusban tetszeleg. Pár kifinomult részlet hihetetlenül fel tudja dobni unalmas darabokat, egy kis fodor vagy éppen gyönyörű gallér máris nőiesebb szintre emeli az öltözéket.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Nagyon érdekes, hogy egy kinyúlt kötött kardigán egészen más hatást kelt, ha csinos, nőies blúz kerül alá. Még úgy is érvényesül az elegancia, ha az alsó öltözék lezserebb stílusú, a felsőrészek sikkes párosítása sokkal többet nyom a latban. Finom, csinos kiegészítőkkel összeboronálva különösképp előtérbe kerül az elragadó, vonzó kisugárzás.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A színek harmóniája szintén sokat számít

Sokszor a legegyszerűbb dolgon lehet elcsúszni egy csinos, nőies szett összeállításakor. Noha az élénk, változatos színek összeboronálása nem tilos, sőt, kifejezetten sikkes eredménnyel szolgálhat, a harmonizáló tónusok még inkább az eleganciát szolgálják. Egy monokróm szett roppant kifinomult hatást kelt, még az sem gond, ha a ruhadarabok egy-egy árnyalattal eltérnek egymástól. Célszerű arra figyelni, hogy a felül viselt kötött holmi sötétebb árnyalatú legyen, mint az alatta hordott blúz, így lesz igazán ízléses az összkép.

Képek: Mathis Wienand/Getty Images.

 

Egy magas sarkú csizmával máris elegánsabbnak hat

A magas sarkú csizma az őszi-téli szezon abszolút jolly jokere. Még egy szimpla farmernadrágos szett is elegánssá tehető a segítségével. Ugyanúgy igaz ez a kötött ruhákra, a kinyúlt, használt pulóverek és kardigánok gyakorlatilag egy pillanat alatt válnak sikkes, nőies holmivá.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A szoknya szintén örök klasszikus darab, amely könnyedén bevethető, ha valaki elő akarja csalogatni az eleganciát az unalmas, hétköznapi szettekből. Egy csinos, nőies fazon pillanatok alatt új szintre emeli a szimpla kötött ruhákat, nincs szükség különösebb körítésre vagy extra kiegészítőkre.

Képek: Mathis Wienand/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Streetstyleshooters/Mathis Wienand/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés