A kötött ruha a téli szezon abszolút befutója. Nem csupán azért kapta fel a divat, mert elképesztően nőies kisugárzást kölcsönöz, a praktikum éppúgy szempont lehet egy sikkes darab vásárlásánál. Kényelmes és meleg, miközben maximálisan hozzájárul a nőiesség hangsúlyozásához. Számtalan módon viselhető, vagányabb, lezserebb, akár elegánsabb szettek részeként is megállja a helyét. Negyven év felett tökéletes választás, hiszen kifejezetten visszafogott, mégis roppant trendi ruhadarab.

hirdetés

A kötött ruha a téli divat kedvence

Bakancs mellett és bokacsizmával nagyon stílusos

Még a legegyszerűbb kötött ruha pillanatok alatt az összeállítás fókuszába kerülhet, ha a megfelelő kiegészítőkkel társul. A legtöbb darab szimpla, egyenes szabású verzió, valahogy mégis különlegessé és nőiessé teszi a megjelenést. A téli szezonban szinte mindenki csizmával vagy bakanccsal párosítja a kötött holmikat, de a vastag kabátok sem maradhatnak ki a repertoárból.

A pufidzseki önmagában inkább sportos, laza ruhadarabnak számít, azonban manapság roppant divatossá váltak a finomabb, nőiesebb darabok is. Azon túl, hogy kellően meleg és praktikus viselet a téli szezonban, egészen fel tudja dobni az unalmas összeállításokat. A kötött ruha mellett máris kifinomultabbnak hat, egy fikarcnyit sem von le a nőiességből, éppen ezért ez a kombináció negyven év felett éppúgy telitalálat lehet.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A bakancsok szintén a népszerűségi lista élén helyezkednek el a lábbelik tekintetében, éppen úgy, mint a kötött ruhák az utcai divat köreiben. A két elem összeboronálása vagány, játékos eredményt ígér, egy csapásra sikkessé válik az összkép. A bakancs vagánysága és a ruha eleganciája remekül passzol egymáshoz, a különböző stílusok vegyítése nem véletlenül olyan népszerű az aktuális divattrendek között. Egy csinos övvel és kifinomult kiegészítőkkel még nőiesebbnek hat a téli összeállítás.

Képek: Jeremy Moeller/Getty Images.

 

A nőies összkép sem áll távol tőle

A kötött ruha egy szimpla alapdarab, amely gyakorlatilag bárhogyan formálható. A nőiesség sem áll távol tőle, csupán a megfelelő kiegészítőkre van szükség ahhoz, hogy bájos, kifinomult összképet eredményezzen. A hosszú szárú csizmák remekül passzolnak a kötött holmikhoz, csinos hétköznapi sikket csempésznek a megjelenésbe. A magas sarkú verziók különösen kihangsúlyozzák a nőiességet, ráadásul látszólag még az alakot is nyújtják.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A monokróm összeállítások a letisztultságukban hordozzák a finom nőiességet. A fehér, valamint a bézsszínű holmik remekül passzolnak a téli mesevilág hangulatához, ráadásul elképesztően könnyed, sikkes hatást keltenek. A szimpla kötött ruha ebben a formában abszolút elegáns, csinos ruhadarabbá válik, amit negyven felett akár a munkahelyen, akár fontosabb összejövetelek alkalmával egyaránt be lehet vetni.

A derékban húzott, karcsúsított kötött ruhák remekül hangsúlyozzák az alakot, nőiessé formálják a sziluettet. Hideg időjárás ide vagy oda, szabad utat engednek a réteges és meleg öltözködésnek, s mindezt úgy, hogy közben a megjelenés cseppet sem válik unalmassá.

A hidegebb napokon is megállja a helyét

A kötött ruha a hidegebb napokon is bátran bevethető, azonban nem árt egy kicsit ügyeskedni a rétegekkel. A combcsizmák remek választásnak bizonyulnak, ilyenkor alig-alig villan ki egy kis felület a lábakból, a felfázás és a megfázás veszélye éppúgy kevésbé fenyegeti az ember lányát. Sokan tartanak ettől a csizmafazontól, hiszen könnyedén kihívó kisugárzást eredményezhet, azonban egy kötött ruha mellett csupán kihangsúlyozza a nőiességet, cseppet sem hat túlzónak, negyven év felett kifejezetten előnyös viseletnek számít.

Képek: Mathis Wienand/Getty Images.

 

Ugyanaz a ruha simán párosítható farmernadrággal is, ha brutális a cidri. Arra azért nem árt figyelni, hogy a kötött holmi ne legyen feszülős, tapadós vagy túlzottan vastag, a nadrág szára pedig inkább szűkebb szabású legyen. Ebben a formában kifejezetten sikkes lesz a rétegek halmozása, és még megfagyni sem fogsz! A hosszú kötött anyag szabásánál nem árt figyelembe venni az alkati adottságokat is.

Kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A kötött ruhák viseléséhez remek lehetőséget kínálnak a különböző leggingsek, amelyeket az utóbbi időben elképesztően felkapott az utcai divat. Legyen szó hasított bőr vagy éppen bőrhatású, netán latexverzióról, egytől egyig mind remekül mutat egy vastag, meleg kötött ruha alatt.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Mathis Wienand/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés