A karcsúsító öltözködés alapszabályai igen egyszerűek, bárki könnyedén alkalmazhatja őket, függetlenül attól, hogy milyen a stílusa. Az alábbi videó segítséget nyújthat a trükkök elsajátításában!

hirdetés

 

Nincs szükség alakformáló fehérneműre és harisnyára, ha jól ismered a derékkarcsúsító és alaknyújtó trükköket, amelyek segítségével a kis pocak is könnyedén leplezhető, akár testhezálló, akár bővebb fazonú ruhát viselsz.

Tavasszal lekerül a nagykabát, de még elférnek a vékonyabb rétegek, amelyek számos lehetőséggel szolgálnak a trükközésre. A kiegészítők variálásával is megalapozhatod a karcsúsító optikai hatást, ami ráadásul a sikkes összképet éppúgy támogatja.

Karcsúsító öltözködés divatosan és nőiesen

Attól, hogy enyhén kidomborodik a hasad, még nem kell elvetned a test vonalát követő ruha gondolatát, hiszen számos trükköt bevethetsz a csinos összhatás kedvéért.

A videóban egy stylist tippjeit láthatod, aki megmutatja, hányféleképpen varázsolhatsz magadnak optikailag karcsúbb derekat és laposabb hasat. Ezeket a fortélyokat bátran felhasználhatod, ha rajongsz a most divatos hosszított vonalú, alakkövető ruhákért, de nem szeretnéd, hogy előnytelenül rajzolja ki a testkontúrt.

 

A ruhásszekrényedben számos olyan holmira és kiegészítőre rábukkanhatsz, ami segítségedre lehet az alaknyújtó praktikákban. Olykor elég egy hosszabb sál vagy nyaklánc, hogy az látszatra megnyújtsa a felsőtestet. A derekat pedig elég lehet egy övvel körbefogni, amit ízlés szerint mellénnyel, vagy egy aszimmetrikusan eligazgatott divatos inggel is párosíthatsz. A ruhára felkapott rövid fazonú crop pulóver öv nélkül karcsúsítja a derékvonalat, miközben a hastájékra nem kerül nagy hangsúly.

Esetenként csupán egy-egy karakteres kiegészítő is beválhat, így például tökéletesen alkalmas a testvonal hosszítására egy kalap vagy válltáska, amely kiemeli a ruha egyenes szabását, de a vállak hangsúlyozása is hasznodra válhat egy lezser blézer viselésével. A vállvonal szélesítésével a derékív karcsúbbnak tűnhet, a lazább rétegek mozgalmassága pedig trükkösen tereli a tekintetet, ezáltal keskenyíti a sziluettet.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés