A bő szabású ing viselésekor fontos, hogy a derékvonal hangsúlyos maradjon, a nőiesség és a kényelem érdekében azonban nem árt bevetni pár trükköt.

hirdetés

A túlméretezett, bő ing az egyik legnépszerűbb darab az idei szezonban, ám leginkább akkor mutat előnyösen, ha a derékvonal nem tűnik el alatta. Nőies, stílusos viseléséhez nem árt néhány praktikát ellesni, az oversize fazont ugyanis nem könnyű ízléses módon betűrni a nadrágba, szoknyába.

A lezser típusú ing alapvetően egy kényelmes holmi, viszont, ha nem szeretnéd, hogy eltakarja az alakodat, érdemes derékhangsúlyos módon viselni. A nagy anyagtöbblettel azonban nem könnyű bánni, a nadrágba betűrve átpúposodhat az anyagon, ami rendetlen, pacuha öltözéket eredményez. Ezek a trükkök segíthetnek, hogy a nőiesség és a komfortosság egyszerre megvalósuljon a szett összeállításakor.

Bő fazonú ing viselése nőiesen: tippek a derékvonal hangsúlyozására

A quiet luxury és az old money stílus egyaránt elterjedt az utóbbi időben, számos olyan trend lobbant fel, amely ezt a kifinomult, letisztult irányt követi. Ennek hatására nem csak a sikkesen viselt lezser ingek, hanem a selyemhatású változataik is egy csapásra népszerűvé váltak a divatban, azonban nem elég szert tenni egy-két lezser fazonú kreációra, nem árt stílusosan kombinálni azokat.

 

A két stílus tulajdonképpen visszafogott alapdarabokat variál, melyek nagyon finom, elegáns összhatást keltenek a mindennapi öltözékekben. Ám a túlméretezett ing laza, sportosan elegáns, vagány és extra nőies módon éppúgy viselhető, az alapot viszont érdemes azzal kezdeni, hogyan lehet derékhangsúlyosan viselni.

Sokkal előnyösebb, sikkesebb az összkép – még az egyszerű, hétköznapi szettek esetében is -, ha a derék fókuszba kerül, ezt pedig úgy lehet elérni, ha nem hagyod szabadon lógni a fazont, hanem betűröd a nadrágba, szoknyába. Nem meglepő, hogy a selymes, csúszós anyagú ingtípusokkal ez a mozzanat a legkevésbé sem egyszerű. Akkor sincs könnyű dolga az embernek, ha nem lágy esésű, hanem „ropogós” ingről van szó, mert a betűrt anyag bizony torzítja a nadrág vagy szoknya fazonját.

A videóból elleshetsz olyan trükköket, amelyek egyszerűbbé teszik a bő szabású ing betűrését a derékvonal mentén. Néhányat leteszteltünk és valóban beválnak, mozgás közben sem csúszkál el az anyag. A felvétel közepén, nagyjából öt és fél percnél reklámtartalmat helyezett el a vlogger, a stílusvideó azonban tovább folytatódik, ha átugrod a pár perces etapot.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés