Ezek az egyszerű karcsúsító trükkök segítenek, hogy a bő felső vagy póló ne rombolja le a nőies összképet. Nem csak az öv lehet megoldás!

hirdetés

Karcsúsító trükkök, ha a bő felső lerombolja a nőiességet

Manapság elképesztően divatosak a bő szabású, oversize fazonú felsők. Legyen szó pólóról, ingről vagy pulóverről, a legtöbben a kényelmes, túlméretezett darabra szavaznak. Noha valóban trendik és stílusosak, önmagukban kifejezetten lerombolják a nőiességet, hiszen abszolút eltakarják a nőies vonalakat, elrejtik a karcsú részeket. Ennek ellenére nem feltétlenül kell lemondani róluk, csupán a megfelelő ruhadarabokkal kell párosítani őket.

A magas derekú farmernadrágok például remekül mutatnak a nagyobbra szabott felsőkkel, ráadásul a bő hatás cseppet sem befolyásolja az eredményt, ha a megfelelő módszerrel kombinálod a divatos darabokat. Sokan azonban úgy gondolják, hogy csak be kell tűrni a pulcsit, és voilà, azonban a hanyag begyűrés nem feltétlenül javít az összképen.

A videóban több praktikát is megmutat a vlogger, amelyeknek köszönhetően a bő felső egészen más esést és fazont kap. Egyik sem bonyolult, pár pillanat alatt nőiesebbé varázsolják a megjelenést, bónuszként pedig optikailag karcsúsítják az alakot.

 

A nagy anyagtöbblet betuszkolása a farmernadrág alá nem feltétlenül jó ötlet, pláne, ha görcsöt kötsz a felső aljára. Nemcsak azért célszerű elkerülni ezt a taktikát, mert kidülledő pocakot kreál, hanem azért is, mert elképesztően kényelmetlen. Az egy helyre összetömörített pulóveranyag egész nap nyomja a hasat, ráadásul ülő pozícióban még inkább feszíti a területet. Érdemes inkább a melltartó alá tűrni a felső alját, azonban ez a trükk csak akkor működik, ha a blúz vagy pulcsi kellőképpen hosszú, másképp hasvillantó fazont farag a bő szabásból.

A hajgumis megoldás gyors és egyszerű, arra azonban nem árt figyelni, hogy ne kösd meg túl szorosan a csomót, illetve ne markolj fel túlzottan sok anyagot. A feszülő hajgumi a gyengébb anyagú pólók és blúzok anyagát megnyújthatja, a vastagon összefogott kupac pedig átüthet a felsőn, ezért finoman célszerű ügyeskedni ezzel a praktikával.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés