Sok nő akad, aki nem szereti a szoknyát és a ruhát, de ettől még nem veti meg a nőies, csinos darabokat. Néha érdemes kicsit túlnézni a farmerkínálat erdején, hiszen a színes, lenge nyári nadrágok rengeteg lehetőséggel kecsegtetnek, ha kényelmesen és praktikusan szeretnéd megoldani a sikkes öltözéket. Karcsúsító fazonjuk már csak hab a tortán!

hirdetés

Vannak nők, akik biciklivel járnak munkába, és vannak fanatikus gyaloglók, akik egy szuszra körberohanják a várost, ha ügyintézésről van szó. Vannak játszóterező anyukák, és kényelemfüggők, és persze olyanok is akadnak, akik rögtön feszengeni kezdenek, ha magukra kell kapniuk egy szoknyát.

Ám akár az életstílusod miatt hagysz fel a szoknyaviseléssel, vagy azért, mert elégedetlen vagy az alakoddal, a karcsúsító fazonokban bővelkedő nyári nadrágkínálat a segítségedre lehet abban, hogy egy könnyed és lezser, mégis ultranőies stílust alakíts ki magadnak, amely nagy adag önbizalom-löketet ad a mindennapokban.

Karcsúsító nyári nadrágok: ott slankítanak, ahol kell, és felturbózzák a nőiességet

A nagy melegben is jó választás lehet egy csinos hosszú nadrág, ami kellemesen lenge szabással rendelkezik. A színes darabok most a legkelendőbbek, de egy mindenhez passzoló fekete variáció sem fest komoran, ha üdítően friss fehérrel kombinálod.

Az idei divat ontja magából az egyenes vonalú, és az A-vonalban szélesedő, bő szárú kreációkat, melyek a mindennapi és az irodai öltözékekbe egyaránt bekerülhetnek. Nem feszesen elegánsak, de jóval sikkesebbek a farmernál, ugyanakkor megvan bennük a vagányságfaktor, ha a sportosan nőies stílusvonalat követnéd inkább.

 

Belepasszolnak a retró trendekbe is, hiszen többségük a negyvenes-hatvanas évek slágerfazonjait eleveníti fel a kialakításával, mégis modern összhatást eredményeznek a divatos felsőkkel kombinálva.

A magasított derékszabás most alaptartozék, ami a kosztümnadrágoknál is megjelenik. Az élére vasalt egyenes szárak optikailag hosszítják a lábakat, és keskenyítik a csípőt, míg a passzrészes, vagy húzott derékrész karcsúsítja a test vonalát.

A sátorszabások összenyomják az alakot, de az enyhén A-vonalban szélesedő szárak az alacsonyabb nők számára is előnyösek lehetnek. A rejtett zseb, a megkötős vagy öves derékmegoldás, és a lágy esésű anyag garantálja, hogy egy kicsit vékonyabbnak tűnjön a sziluett.

A lábfejet félig takaró, és a bokavillantós megoldások egyaránt divatosak idén, melyekkel nagyon könnyű kialakítani a nőies megjelenést. A nyárias, élénk színű darabokat éppúgy könnyedén beültetheted a ruhatáradba, mint a pasztelles és bézs nadrágokat, melyeket monokróm és színblokkos változatban is viselhetsz. Mutatjuk a szezon legnőiesebb, karcsúsító nadrágfazonjait!

Kiemelt kép: Aleksander Kaczmarek/Getty Images.

Képgaléria képei: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés