A farmer nélkülözhetetlen alapdarab, ami a legtöbb nő szekrényében megtalálható. Minden évszakban megállja a helyét, és rendkívül megkönnyíti az öltözködést. A tavaszi-nyári szezonban előkerülhetnek a sikkes, szűkre szabott felsőrészek, amelyek többet mutatnak a testből. A nőies összhatást az alakformáló farmerek csak tovább fokozzák, ezért érdemes körülnézni a praktikus fazonok között.

hirdetés

A farmerek terén széles a felhozatal, így könnyedén ráakadhatunk az ideális fazonra. Ám a nadrágvásárlás ennek ellenére sok macerával járhat, hiszen az eltérő szabásvonalak máshogyan mutatnak a különféle testalkaton. A próbafülkében feleslegesen eltöltött órák helyett, érdemes már előre feltérképezni a kínálatot.

A baggy, a mamafarmer, és a skinny fazon idén is megtalálható az üzletek polcain, és a trükkös alakformáló farmerek sem hiányozhatnak a felhozatalból. Ezek a darabok a szabásuknak, kialakításuknak köszönhetően elrejtik a kisebb zsírpárnákat, karcsúsítják a derekat, sőt, akár a popsit is kerekebbnek láttatják. A megfelelő ruhadarabokkal variálva teljes lehet a siker, hiszen így optikailag sokkal csinosabb hatást fog kelteni az összhatás.

Nőies, alakformáló farmerek, amelyek mindenhez passzolnak

Az alakformáló farmerek nemcsak plusz kilók esetén nyújtanak segítséget, hiszen előfordulhat, hogy a rövidebb láb, vagy a szélesebb csípő miatt szükséges az optikai tuning. A magas derekú darabok szépen eltakarják a kritikus területeket, miközben karcsúsítanak, és filigránabbnak mutatják az alkatot. Ám akkor is arányosabbá teszik a sziluettet, ha nincs szó súlytöbbletről.

 

A divatos fazonok között rengeteg csinos darabot találtunk, amelyek nagyszerűen mutatnak szexi, telt idomokon. A farmernadrág esetében különösen fontos a kényelem, ha bevág a comboknál az anyag, az elronthatja az egész megjelenést, és kellemetlenné teheti a napot. Vásárlás előtt mindenképpen próbáld fel, mozogj benne egy keveset, így biztosan tudod, hogy melyik az ideális kreáció!

A nyári szezonban megjelenhetnek a világosabb tónusú, fakó kék farmerek, amelyek szépen harmonizálnak a nőies felsőrészekkel. A rövidebb fazonok pedig szandállal vagy könnyű nyári cipővel egyaránt viselhetőek.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés