A nyolcvanas évek abszolút favoritja volt a farmeranyag, amit minden mennyiségben lehetett halmozni. A márványosra koptatott felületek után megjelentek a színes farmerek, amelyekből minden nő tartogatott legalább egy-kettőt a szekrényében. Idén újra elborították a kínálatot az élénk és pasztelles árnyalatú nadrágok, amik jól passzolnak az uralkodó retró irányzatokhoz.

hirdetés

A klasszikus farmernadrágok mellett a nyolcvanas években felbukkantak a színes verziók, amikből még a kilencvenes évek divatja is szívesen csemegézett.

A tíz évvel ezelőtti trendek között ismét felmelegítették ezt a trendhullámot, akkor azonban csak a szűk szárú fazonok pompáztak vibráló árnyalatokban. A legnagyobb feltűnést a zöld, sárga pantallók keltették, ám a pasztelles fagylaltszínek sem maradhattak ki a sorból!

A színes farmerek minden szerelést feldobnak

A színes farmerek elsőre rikítónak, vagy szokatlannak tűnhetnek, ám igazán könnyedén bekerülhetnek az összeállításba. A megfelelő árnyalat összeboronálható mintás felsőrészekkel, blézerekkel.

A nadrág alappillére lehet a divatos színblokkos öltözéknek, melyben a vezértónus többször is visszaköszön kisebb vagy nagyobb felületeken. A tökéletes színharmónia kialakítása egyszerűbb, mint gondolnád, az egymáshoz passzoló tónusok egységessé, nőiessé teszik a megjelenést.

 

A vibráló farmernadrágok nagyszerű stílusfűszerként működnek, hiszen pillanatok alatt feldobják a szerelést. Ha nem kedveled a túlságosan harsány összeállításokat, akkor érdemes bézs, fehér vagy más visszafogott árnyalatú felsőrésszel házasítanod. Ám, az igazán nyárias megjelenést a legkönnyebben a minták, színek párosításával érheted el, ezért légy bátor, és próbálj ki pár meglepő variációt!

Idén valóban színes a felhozatal, rengeteg közkedvelt fazon található meg a kínálatban, akár neonszínű változatban is. A piros, pink, fukszia és narancsszín mellett a visszafogottabb pasztell- és földtónusú, valamint a bézs változatokat is megtalálod. A trapéz újra sikkesnek számít, ám a mamafarmer, a gömbfarmer és a baggy körüli őrület sem csitult. A variálásuknak csak a képzelet szabhat határt, hiszen jól mutatnak nőies felsőrészekkel, ingekkel blézerekkel, és a kiegészítőkkel úgyszintén kedvedre játszadozhatsz. Egy különleges cipő például csodásan meg tudja koronázni az összeállítást!

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés