A garbó a téli öltözék egyik alappillérévé nőtte ki magát, ami semlegessége miatt talán kicsit unalmasnak tűnhet, de pont ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy elképesztően sokoldalúan kombinálható, és a rétegezést is jól bírja. A testhezálló fazonok enyhébb és cudar hideg napokon is jó szolgálatot tesznek, ráadásul bármilyen stílusba könnyedén beültethetőek.

hirdetés

A magas nyakú pulóverek szűk változataival lényegesen leegyszerűsítheted a télies szerelések összeállítását, hiszen, akár több napra elegendő lehetőséget tartogatnak számodra, ha változatosabbá szeretnéd tenni a megjelenésedet. A test vonalát követő garbókra könnyedén felkerülhet egy ing, blézer, vagy kötényruha, esetleg V-kivágású kardigán, de az oversize pulóverekkel és a retró mellényekkel is szívesen összeszűrik a levet.

A lezser, vagány öltözékhez elég egy mamafarmer és bakancs a nyakmelegítő felső mellé, ám a divatos bőrhatású és kordbársony nadrágokat sem illik kihagyni a képből, ha a sikkes összhatás a cél. Ceruzafazonú vagy A-vonalban bővülő midiszoknyával, derékban karcsúsított ruhával kombinálva nőies megjelenést biztosít a garbó, ugyanezt a hatást azonban szimpla farmerral és átlapolt, megkötős kardigánnal kiegészítve is elérheted, ha hosszú szárú csizmát rendelsz a garbós szett mellé.

Az itt felsorolt tippek csupán töredékei a felkínálkozó lehetőségeknek, így néhány garbóval felvértezve, nem igazán kell törnöd a fejed a szekrény előtt toporogva, ha kreatívan szeretnéd megoldani a napi outfitedet. Mivel a most divatos pufidzsekiket nem túl szerencsés hatalmas sálakkal összeboronálni, a magas nyakú pulóverek egy ilyen kabát mellett is hasznosnak bizonyulnak.

Amilyen egyszerű, olyan nőies a szűk garbó: képeken a kínálat népszerű darabjai

Az alapdarabok nem a túlcifrázott küllemükről híresek, pont emiatt variálhatóak gondolkodás nélkül. A szűk szabású garbók sem mutatnak túl sok újdonságot, csupán az anyagukban, színvilágukban mutatkozik némi eltérés, és persze, más-más áron kaphatóak.

Bár egészen élénk tónusú verziókkal is találkozhatsz a kínálatban, a színválasztásnál érdemes figyelembe venni a ruhatárad uralkodó árnyalatait, mert, ha azokhoz nem passzol a választottad, kevésbé tudod majd kihasználni. A most divatos lila garbók például azoknak ajánlottak, akik gyakran viselnek bézs, fehér, homokszínű, vagy bordó ruhadarabokat, ezekkel ugyanis könnyedén összepasszítható.

Ha főként monokróm, esetleg kéttónusú összeállításokat viselsz, érdemes semleges alaptónusokban gondolkodni, mint amilyen a fehér, a bézs, a drapp, vagy a szürke és a fekete.

Bár a garbók kínálata nem túl izgalmas, ne ez alapján ítéld meg a trendet, hiszen az alábbi kreációkkal játszva feldobhatod a szetted.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés