Az egészruhákat a téli időszakban sem kell a szekrény mélyére száműzni, hiszen vastag harisnyával, csizmával és hosszabb kabáttal ideálisak lehetnek az enyhébb napokon. Az alakformáló ruhák közül válogattunk, amelyek telt alkaton is jól mutatnak. Valóságos szépségekre bukkanhatsz, amelyek alaposan feldobják a megjelenést!

hirdetés

A téli hónapokban legtöbbször elpakoljuk a nőies egészruhákat, és a helyüket a kötött pulóverek, farmerek veszik át. Bár ezek a ruhadarabok is képesek megbolondítani és színesebbé tenni a megjelenést, a valóban sikkes hatás érdekében nem árt pár ruhát beszerezni a téli kínálatból.

A téli ruhák jellemzően vastagabb anyagból készülnek, hiszen fontos, hogy ne fagyjunk meg a hideg időjárásban, ám ez nem jelenti azt, hogy az alakformáló hatásnak el kell maradnia. Szerencsére szép számmal találhatunk karcsúsító egészruhákat, amelyek nyújtják a sziluettet, és telt idomokon is nagyszerűen mutatnak.

Bár az utóbbi időben nagyon népszerűvé váltak az oversize és a sátorfazonok, ám ezek mégsem a legpraktikusabbak, ha alakformálásról van szó. Ezek a kreációk hajlamosak pont az előnytelen területekre irányítani a figyelmet, ahelyett, hogy mondjuk a derekat hangsúlyoznák. A réteges öltözködés miatt még jobban érvényesülhet a tömbösítő hatás, ezért érdemes a derékban karcsúsított, vagy övvel megbolondított ruhadarabok közül válogatni.

Csinos alakformáló ruhák, amelyek minden összeállítást megbolondítanak

A szezonban a midifazonok kerülnek előtérbe, valamint az átlapolt szabás és az egyszerű vonalvezetés az uralkodó irány. Néhány kreációt övvel is felturbóztak a tervezők, így még inkább érvényesül a karcsúsító hatásuk. Színek tekintetében is változatos a felhozatal, hiszen a klasszikus fekete mellett, a zöld, a bordó és a bézs árnyalatok is megtalálhatóak a palettán.

Most a legnőiesebb egészruhákból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Ha kíváncsi vagy az előnyös fazonokra akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés