A vibráló stílusmixek mellett a letisztult irányzat éppúgy nagy népszerűségnek örvend a téli szezonban, ezt tükrözi a semleges színű, illetve azon belül a bézs ruhadarabok széles választéka.

hirdetés

A spórolás és az átláthatóság céljából egyre többen törekednek a kapszulagardrób kialakítására, melynek alapját a jól kombinálható, egymással tökéletesen összeférhető alapdarabok alkotják. A téli ruhatár minimalizálása ugyan nem könnyű feladat, hiszen sokféle cuccra szükség van a réteges öltözködéshez, semleges színek beemelésével egyszerűbb megoldani, hogy a legtöbb holmi sokféle verzióban elsüthető legyen, és mindemellett tökéletesen összepasszoljon.

A bézs ruhadarabok divatja nagy segítséget nyújt ebben, ráadásul a népszerű monokróm szettekhez is remek alapot nyújthatnak. A kellemes, friss hatást keltő bézsnek többféle árnyalata van, akad közöttük világosabb, sötétebb, sárgás, barnás és krémes beütésű is a semleges színtartományon belül. Mindegyik tónusa jól variálható, nem mellesleg elegáns, letisztult hatást kelt az öltözékekben.

Divatos ruhadarabok bézs árnyalatban: a téli szezon kedvenceiből válogattunk

Nincs több fejtörés, hogy mi mivel passzol össze, ha bőven akadnak bézs ruhadarabok a szekrényben. A bézs kabát előnye például, hogy bármilyen színkombinációjú szettre felkapható, de ugyanígy a semleges, krémes árnyalatú sapkákkal, sálakkal is jól járhatsz.

Jól kihasználhatóvá teszi a blézert, amennyiben a bézs valamely tónusában pompázik, gondolj csak bele, hányféle garbóval, blúzzal és pulóverrel passzíthatod így össze.

 

Bár a világos nadrágok korábban nem élveztek előnyt az őszi-téli szezonban, manapság a szezon kedvenceiként sütkéreznek a népszerűségben. Mivel egyre enyhébbek a telek, a vékonyabb kosztümnadrágok és a farmervászonból készült pantallók sincsenek kitiltva a palettáról, de éppúgy divatosak a krémes árnyalatú kordbársony, bőrhatású és farmeranyagú nadrágfazonok. Bármilyen kötött pulóverrel, kardigánnal és melegebb réteggel képesek barátságot kötni, emiatt igencsak változatosan variálhatóak.

A világos bézs pulóverek és garbók lágyítják a vonásokat és frissebbnek, üdébbnek mutatják az arcot, de csak a krémes árnyalatú megoldások, melyekben nem a sárgás és drapp tónusok dominálnak. Az arcod közelében viselt kiegészítőknél – mint például a sál és a sapka – érdemes figyelembe venni, hogy a sárgásabb bézs könnyedén sápadtnak, fáradtnak mutatja az ábrázatot, a lazúrosabb, fehérrel kevert változatok azonban felfrissítik az összképet.

Mutatjuk, milyen praktikus és divatos darabokra bukkanhatsz az üzletek kínálatában!

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés