A nagypapamellény szép kis divatőrületet indított el idén, jóformán kulcsdarabbá nőtte ki magát a szezonban. Egyre több ujjatlan, kötött ruhadarabot találhatunk az üzletek kínálatában, melyek már csak nyomokban emlékeztetnek minket a nagyszülők gardróbkincseire. A fazonválasztás persze nem egyszerű, hiszen a praktikum mellett a nőiesség is előtérbe kerül. Ezért alaposan átnéztük a kínálatot, és kiválogattuk a sikkesebb darabokat, amelyek láttán nem az ódivatú jelző fog az eszünkbe jutni!

hirdetés

A kötött mellény igazi retró darab, és mondjuk ki, elég megosztónak számít, így alapos fazonigazításon ment át a visszatérése előtt. Szerencsére nem kellett csalódnunk, hiszen igazán nőies formában gondolták újra a tervezők a kedvenc hetvenes évekbeli ruhadarabunkat. Szép számmal találhatunk letisztult kreációkat, ám a cicomás nagypapamellények közül is válogathatunk, a kombinálásuknak pedig csak a képzelet szabhat határt!

A mellénnyel kapcsolatban azonban nem csak a divat kerül előtérbe, hiszen egy igazán sokoldalú ruhadarabról van szó. Könnyedén varálható, így biztosan ki tudod majd használni a téli szezonban, de tavasszal sem kell majd száműznöd a ruhatáradból, mert a melegebb időben úgyszintén megállja a helyét. A kabát alá kifejezetten praktikus, ugyanis szabásának köszönhetően, nem gyűri fel az ujját kényelmetlenül a karöltő.

A nagypapamellény újra tarol, és most a nők körében

Bár elsőre furcsának tűnhet, mégsem lehetetlen stílusosan viselni, pusztán egy kis kreativitásra van hozzá szükség. Az ujjatlan szvetter nagyon jó barátságot ápol a bőrnadrágokkal és a különféle ingekkel, ám egyszínű ingruhákkal is variálhatod, hiszen ezeket alaposan meg tudja bolondítani.

A nagypapamellény kiváló stílusfűszerként működik, és remekül ötvözi a múltidéző stíluselemeket a mai kor trendjeivel. Érdemes tenni vele egy próbát, mert bohém lazaságot csepegtet minden összeállításba.

Összegyűjtöttük a legszebb darabokat az üzletek kínálatából, ha kíváncsi vagy melyek ezek, lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: NurPhoto / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés