Minden jel arra mutat, hogy a gallér fontos részlet lesz ősszel, amit romantikus, retró és nőies stílusban egyaránt megvillanthatsz az öltözékedben.

hirdetés

Bár a tekintélyes gallér nem először bukkan fel a divatban, valahogy nem lehet megunni, ráadásul ősszel, amikor még nem takarja kabát a szettet, remekül megfűszerezheti a megjelenést.

Idén nemcsak a szimpla ingek és blúzok, hanem a széles vagy fodros gallért felvonultató darabok is divatosak. A nőies sálgallér éppúgy helyet kaphat az öltözékekben, és a matrózstílusról sem feledkeznek meg a trendek.

Az ősz kedvenc divateleme a gallér: így játszadozhatsz a hangsúlyos részlettel

A retró irányzatok középpontjában most egyértelműen a gallér áll, ami lezser ingek, vintage hangulatú blúzok és nőies felsők kiemelt részleteleme lehet.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Az efféle darabok izgalmasan rétegezhetők ősszel, kihajtott gallérjaikkal stílusosabbá teszik a kardigánnal, blézerrel vagy mellénnyel kiegészített öltözékeket. A retró blúzok csodásan harmonizálnak a kötényruhákkal, melyek alól előbukkanhat a ropogós inggallér.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A bájos, diáklányos hangulat is felerősödik az őszi divatban, a sálgalléros és matrózstílusú blúzok és a körgalléros ingek is középpontba kerülnek.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Ugyanakkor a galléros kardigánok, kötött pólók, rövid szabású franciás kis blézerek sem tűnnek el a porondról, amelyekkel játszva megteremtheted a romantikus vagy vintage stílusú összképet.

Kiemelt kép: Edard Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés