A francia nők minden átmeneti szezonban kihasználják a ballonkabát nőiességét. Elképesztően sikkesen variálhatod a tavaszi divat kedvenc kabátját!

hirdetés

A ballonkabát a francia nők kedvence

A párizsi sikk nem véletlenül olyan népszerű, a francia divatbloggerek sok-sok nő számára szolgálnak nap mint nap remek inspirációval. Kifogástalan ízlésük és zseniális stílusérzékük miatt sokan követik őket, a tavaszi szezonra pedig egy tuti tippjük biztosan van, ami nem más, mint a ballonkabát.

A változékony időjárás abszolút megkívánja a kabátviselést, sokszor még májusban is nélkülözhetetlen egy zakó vagy lengébb kabátka, hiszen a reggelek és az esték igencsak hűvösek tudnak lenni. A vékony anyag kellőképpen meleg tud lenni, a megfelelő fazon pedig könnyedén rétegezhető, bónuszként még a nőies kisugárzáshoz is hozzájárul. A fontosabb elvárásoknak a ballonkabát egyértelműen megfelel, a franciák szerint az alaknyújtó, megkötős darabok az átmeneti kabátok jolly jokerei.

A képgalériában láthatsz néhány stílusos variációt, amelyeket a ballonkabát tesz igazán különlegessé. Bármilyen stílusban viselheted a tavaszi szezon legsikkesebb felöltőjét, tulajdonképpen minden ruhadarabhoz remekül passzol. Csupán a finom részletekre kell odafigyelni ahhoz, hogy valóban nőies és divatos legyen az eredmény.

 

Sokszor egyetlen ruhadarab is elegendő ahhoz, hogy a nőiesség kerüljön a fókuszba. A tavaszi szezon különösen szerencsés ebből a szempontból, ugyanis ilyenkor a réteges öltözködésnek köszönhetően rengeteg csinos, sikkes darab közül válogathatsz. Az átmeneti kabátok kínálata igencsak széles, ám amennyiben a nőiesség hangsúlyozása a cél, a trencskó az egyik legmegfelelőbb fazon.

A hosszú, derékban megkötős, karcsúsított szabások optikailag nyújtják az alakot, ennek köszönhetően nem csupán praktikusak, kifejezetten előnyösek is. Gyakorlatilag bármilyen stílusban megállják a helyüket, tréninggatyával vagy elegáns nadrágokkal éppúgy összeboronálhatod őket. A cipők terén sem kell túlgondolni a dolgokat, hiszen magas sarkú körömcipő, csizma, bakancs, mokaszin, esetleg szimpla edzőcipő is remekül kiegészíti a csinos ballonkabát finomságát és nőiességét.

Attól függően, hogy mivel kombinálod, lehet letisztult és vagány, akár a lezser eleganciát is előcsalogathatod belőle. A színekkel szintén célszerű kísérletezni egy picit, a klasszikus fekete, fehér és bézs kabátok mellett az olyan púderárnyalatok, mint a menta vagy a babarózsaszín éppúgy különlegessé és egyedivé varázsolja a megjelenést.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés