Ezek a menő nyári trendek remekül hozzák a sikkes francia stílus hangulatát, nőiessé teszik a megjelenést.

hirdetés

Az idei évben még népszerűbbé vált a francia stílus által megteremtett lezser elegancia, néhol vagány részletekkel megspékelve. A nyári időszakban sem szorulhatnak háttérbe a romantikus, sikkes darabok, minták és árnyalatok, így nem csoda, hogy az aktuális trendek is felkarolták a nőies stílusrészleteket.

Izgalmas, nőies nyári trendek a francia stílus jegyében

A nyári szezonban talán nehezebb izgalmasan variálni a trendi holmikat, hiszen az igazán meleg napokon csak egyetlen könnyed, lenge réteggel van lehetőségünk megalapozni az öltözékünket, ezáltal pedig jelentősen lecsökken az izgalmasan kombinálható lehetőségek száma. A nőies, sikkes külsőhöz érdemes a francia stílus alapelveit követni, amelyek nyáron is biztosítják a lezseren elegáns, egyedi megjelenést.

A népszerű trendek között számtalan izgalmas részletre lehet bukkanni, amelyek csodásan hozzák a párizsi sikk hangulatát. Sokszor elegendő, ha a mintákkal vagy a színekkel csempészed bele a szettedbe a romantikus összhatást, nem is feltétlenül a fazon az, ami igazán mérvadó. A galériában mutatjuk, hogy melyek azok a stílusrészletek, amelyeket mindenképpen érdemes lesz belecsempészni a hétköznapi összeállításokba, ha beköszönt a nyári időszak.

 

A francia stílus ma már az egész világon elterjedt öltözködési forma, nem csak a francia hölgyek megjelenésére jellemző. Aki rajong a lezser eleganciáért és az egyszerű, mégis sikkes darabokért, egyértelműen a franciás holmikra alapozza a megjelenését. A titok nagyon egyszerű: semmiképp nem érdemes túlgondolni a nyári szetteket.

Ha megvan a megfelelő, alkati adottságokhoz passzoló fazon, csak néhány apróságra kell figyelni a nőies és romantikus, ugyanakkor vagány és stílusos megjelenés eléréséhez. Idén például a pöttyös és a virágos minta, valamint a pasztellsárga divatszín is elképesztően népszerű, ráadásul határozottan hozzásegítenek a sikkes franciás összhatás megteremtéséhez. Ugyanez igaz a puffos ujjú, széles vállú romantikus blúzokkal kapcsolatban is, de a csinos kis balerinacipő is alapvető eleme lehet ezeknek a stíluskombinációknak.

Ami egy kicsit talán megosztó lehet, az az elegáns bermuda, mely a francia stílus egyik alapvető darabjának számít, de nem mindenkinek a kedvence. A maszkulin fazon határozott, magabiztos megjelenést kölcsönöz, mégis ott lapul benne a finom nőiesség. Nem mindegy, hogy mivel kombinálod, ha a laza sikk elérése a cél, mindenképpen keress ultranőies felsőt mellé, valamint csinos magassarkúval boronáld össze!

Kiemelt kép: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés