Az őszi szezonban sem kell búcsút mondani a színes, könnyed és légies holmiknak, ezek az inpiráló irodai szettek nem csak praktikusak, hanem rendkívül nőiesek is. A finom árnyalatok és a könnyed anyagok teremtik meg a sikkes összhatást.

hirdetés

Őszi irodai szettek nőiesen, sikkesen

Az irodai öltözködésnek lehetnek írott, illetve íratlan szabályai, amelyeket mindenképpen célszerű betartani. Az etikett pozíciótól, valamint szakmától függően abszolút eltérő lehet, ám a legtöbb nő mindennap igyekszik nőiesen és kifinomultan öltözni, pláne, ha a munkahelye ezt megkívánja. Az irodai napokon azért fontos a hétköznapi elegancia, mert az első benyomás múlhat rajta, ha valaki naponta ügyfelekkel, emberekkel foglalkozik, de azért a kényelemről sem kell lemondani. Egész nap egy feszes, merev szettben rohangálni nem biztos, hogy túlságosan komfortos, ezért érdemes megkeresni az arany középutat.

A galériában olyan sikkes, divatos szetteket mutatunk, amelyek kortalanok, kényelmesek és stílusosak. Nem lehet velük mellényúlni, és még az általános szabályokat sem rúgják fel.

 

Az irodai öltözéket illetően sem kell lemondani a személyes ízlésről. Noha vannak bizonyos szabályok, amelyeket mindenképpen be kell tartani, az iránymutatás általában nem köti ki pontról pontra, hogy mit és hogyan kell viselni a munkahelyen. Tény, hogy a repertoár kissé leszűkül, ám még az etikett által meghatározott holmik között is óriási a választék. Egy kis trükközéssel fantasztikus, ízléses összeállításokat dobhatsz össze, ráadásul mindehhez csupán szimpla alapdarabokra van szükség.

Egy farmernadrág alapvetően lezsernek számít, ám könnyedén előcsalogathatod belőle a kifinomult nőiességet. Az irodai napokon is bátran bevetheted, csupán egy csinos blúzra vagy ingre van szükség a kifinomult, nőies összhatás eléréséhez. Magas sarkú cipővel összeboronálva még inkább fokozható a visszafogott elegancia varázsa.

A kosztümökkel szintén remekül lehet ügyeskedni a hétköznapok során, ráadásul a kétrészes összeállítások az őszi, átmeneti időjárásban kifejezetten komfortos viseletnek számítanak. A blézert bármikor ledobhatod, ha egy csinos, nőies felső lapul a zakó alatt, a szett még ebben a formában is megállja a helyét. Célszerű a könnyedebb, légiesebb darabokat választani, melyek sokkal kényelmesebbnek bizonyulnak a hosszú munkanapok során.

A szoknyák között a térdig vagy éppen térd alá érő ceruzaszoknya és a pliszírozott maxi verzió hódít idén. Ezeket bátran választhatod az irodába, ugyanis nem mutatnak sokat, mégis rendkívül nőiesek. A pliszírozott, lenge szoknyákat akár lapos talpú cipővel is viselheted, szimpla fehér edzőcipővel vagy csinos mokaszinnel megbolondítva kifejezetten stílusos hatást keltenek.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Christian Vierig/Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés