A farmer a francia nők egyik alapdarabja, amelyet bármikor elő tudnak kapni. A sokoldalú nadrág az évek során több átalakuláson esett át, ám úgy tűnik, a változás jót tett neki, hiszen az izgalmas fazonvariációival csak még különlegesebbé tehetjük a szereléseinket. Sokszor elegendő egy lenyűgöző felsőrész, és máris telitalálat a megjelenés!

hirdetés

A francia nőknek nem kell a szomszédba menniük, ha sikkes eleganciáról van szó. Erőlködés nélkül válogatják össze a divatos darabokat, amelyek általában egyszerre praktikusak és nőiesek. A kiegészítőkkel sem szoktak túlzásba esni, legtöbbször a jól variálható kreációkat választják, amelyek kiváló stílusfűszerként működnek.

Természetesen nem hiányozhat a ruhatárukból a farmer, ami sokoldalúságának köszönhetően nagyszerűen kombinálható. Az örök darab prímán muzsikál a nőiesebb felsőrészekkel, ám a sportosabb darabokkal is megállja a helyét. Az egyszerű szabású fazonvariációk évekig a divat körforgásában maradnak, így garantáltan jó befektetésnek minősülnek. A francia nők szívesen házasítják a kedvenc nadrágjukat különféle blúzokkal, ingekkel, a tavaszi szezonban pedig érdemes kipróbálni a stílustrükkjeiket.

Elő a nőies felsőkkel!

A fodros, puffos ujjú felsőrészek csinosan mutatnak az egyenes szabású pantallókkal és szoknyákkal, ám a jó öreg farmerral úgyszintén viselhetőek. Ebben az esetben igazán hétköznapi lesz a megjelenés, hiszen a nőies blúzok nem keltenek túlságosan elegáns hatást. Tavasszal bátran kísérletezz a divatos darabokkal, amelyek nagyszerűen mutatnak lapos talpú cipőkkel.

A megunhatatlan fehér ing -A francia nők kedvence

Ha valami sohasem megy ki a divatból, akkor az a fehér ing. Az egyszerű szabású farmerekkel kedvedre variálhatod a letisztult fazonokat. A különleges kiegészítőkkel pedig még izgalmasabbá teheted a szerelésed.

A nőies blézerek kihagyhatatlan eleganciája

Az utóbbi években a blézerek alaposan beépültek a ruhatárba, és a modern irányzatoknak köszönhetően már szinte bármivel viselhetőek. A nőies szabású zakók nagyszerűen kiegészítik a farmereket, így ez a szerelés sem maradhat ki a repertoárból.

Szexi kis blúzok

A merészebb, szexis felsők szintén jól mutatnak egy szimpla farmerrel. A tavaszias időben elég egy vagány kabáttal kiegészíteni a szettet.

 

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés