A farmernadrág alapvetően lezser hatást kelt a hétköznapi szettekben, azonban magassarkúval kombinálva egészen másként fest. Sokkal nőiesebb, elegánsabb, ha egy csinos magas sarkú cipővel párosítod.

hirdetés

Farmernadrág magassarkúval sikkesen

A kánikulaszezon végén szép lassan előkerülnek a szekrényből a farmernadrágok, melyek az átmeneti időszak leggyakrabban bevetett kulcsdarabjai. Alapvetően lezser, sportos hatást keltenek, noha az összkép nagyban függ attól is, hogy milyen fazonú nadrágra esik a választás. A baggy, zsebes, laza farmerek valóban hanyaggá teszik a megjelenést, miközben az A vonalú, egyenes szárú és testhezálló változatok inkább a nőies, letisztult vonalon mozognak.

Hatalmas előnyük azonban, hogy remekül alkalmazkodnak a melléjük társított kiegészítőkhöz, s néhány apró részletnek köszönhetően egy pillanat alatt elegánsabb viseletté válnak. Nem kell túlcifrázni a hétköznapi szetteket ahhoz, hogy nőiesebb szintre emelkedjenek, csupán a megfelelő lábbelire, egy csinos blúzra vagy blézerre van szükség a lehengerlő kisugárzáshoz.

Tény, hogy sokan kissé klisés megoldásnak gondolják, de a magassarkúban rejlő energia és vonzerő igazi jolly joker ütőkártya a divatban. Egy sikkes cipő azonnal kihozza a maximumot az összeállításból, még a lezserebb, tépett, lazán szabott farmernadrágok is nőiesebb hatást keltenek mellette. A galériában inspiráló szetteket mutatunk.

 

Manapság az egyszerű körömcipők újult erővel tértek vissza az utcai divatba, nem kell sem kosztüm, sem pedig szoknya ahhoz, hogy az ember lánya felvehesse a legdögösebb magas sarkú cipőjét. A klasszikus fazonok mellett a bokapántos verziók is tarolnak idén, amelyek még nőiesebbé varázsolják a megjelenést.

Nem feltétlenül kell tíz, de még hétcentis magassarkút sem viselni ahhoz, hogy a farmernadrág elegánsabb megjelenést kölcsönözzön. A törpesarkú cipők legalább annyira divatosak lesznek az átmeneti szezonban, a pici tömbsarkak pedig sokkal kényelmesebbnek bizonyulnak egy hosszú nap során, mint a magas tűsarkakkal ellátott cipellők.

Ha valóban letisztult eleganciára vágysz, nem elegendő a farmer és a magassarkú párosa a tökéletes összképhez. Érdemes a legapróbb részletekig kidolgozni a mindennapi megjelenést, s a cipő árnyalatához, anyagához, stílusához igazítani a többi kiegészítőt.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés