Diana hercegné igyekezett megfelelni az öltözködésével szemben támasztott elvárásoknak, azonban egyértelműen a kényelmes szettek híve volt. Csodás érzékkel vegyítette a lezser holmikat a sikkes eleganciával.

hirdetés

Diana hercegné a kényelmes szettek híve volt

Az előkelőségek bizony nem véletlenül olyan elegánsak minden egyes alkalommal, amikor egy fotós lencsevégre kapja őket. A társadalmi pozíció nem csupán a viselkedést illetően fogalmaz meg szigorú etikettet, a szabályok az öltözködést éppúgy érintik. Az ember azt gondolná, hogy ilyen esetben rendkívül szűk keretek közé van szorítva a személyes stílus, ám aki ügyesen trükközik a kedvenc darabjaival, abszolút bele tudja csempészni a saját ízlését a kifinomult szettekbe.

Diana hercegné nagyszerűen zsonglőrködött a kényelmes fazonokkal, s mindeközben a sikkes eleganciát sem szorította háttérbe. Elképesztő divatérzékkel állította össze hétköznapi szettjeit, személyes, egyedi stílusa egyértelműen átjött az általa viselt összeállításokból. A galériában összeválogattunk néhány lezseren elegáns szettet, amelyekből még ma is bőségesen lehet ihletet meríteni.

 

Az előkelőségek mindig igyekeznek megfelelni a szabályoknak, ám ahogy Katalin hercegné esetében egyértelműen érzékelhető, úgy már Diana idejében sem volt ritka kedvelt stílusrészletekkel feldobni a kifinomult összeállításokat.

De hogyan lehet ízlésesen, stílusosan lavírozni a hanyag, kényelmes darabok és az elegancia vékony mezsgyéjén? Diana szimpla kulcsdarabokkal oldotta meg, hogy a megjelenése minden alkalommal lehengerlő nőiességet és kiforrott stílusérzéket sugározzon.

A kedvenc ruhadarabjai közé tartozott a szimpla garbó, a farmernadrág, a kantáros nadrág és a kötött pulóver. Ahhoz, hogy elegánsabb összképet mutasson a szett, gyakran vetette be a csinos blézereket, a sikkes kis mokaszineket és loafereket, valamint az egyszerű, letisztult ingeket. Ha tényleg fontos volt a letisztult összhatás, a színek harmóniájával ügyeskedett.

Gyakran szerepeltek világos, púderes árnyalatok az összeállításaiban, amelyek már önmagukban finom eleganciát tükröznek. A fehér és a babarózsaszín remek alapként szolgált a stílusos, lezseren elegáns szettek összeboronálásához. A legapróbb részletekig megtervezte szettjeit, a kiegészítők mindig passzoltak a kulcsdarabokhoz.

Egy efféle, ízlésesen összeállított lezseren elegáns szettbe még a melegítőfelső vagy a klasszikus, laza szabású farmer is simán belefér, persze csak akkor, ha nem egy fontosabb eseményre igyekszik az ember. Az elmúlt időszakban a hasonló stílusmixek elképesztően divatossá váltak, a divat határozottan ismétli önmagát. Ha kacérkodsz a kényelmes és a sikkes, nőies darabok kombinálásával, Diana hercegné mindennapi szettjeiből bőven meríthetsz inspirációt.

Kiemelt kép: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés