A fehér farmer sohasem divatjamúlt, sőt, az elmúlt néhány évben igazi alapdarabbá vált az öltözködésben. Idén különösen sok fazonban bukkan fel a kínálatban, így az idősebb és a fiatalabb nők egyaránt könnyedén rátalálhatnak az alkatukhoz, stílusukhoz leginkább passzoló verziókra.

hirdetés

Tény, hogy a fehér farmer vonzza a piszkot, még csak esős, latyakos idő sem kell ahhoz, hogy egy napi viselés után koszosnak tűnjön. Más hátránnyal azonban nem igazán rendelkezik, sokkal több pozitívummal bír.

Legnagyobb előnye, hogy szinte mindenhez passzol, és sokféle stílusban variálható a mindennapokban. Ha bekerül a ruhatárba, nem egy szezonra szól a divatszavatossága. Tavasztól kora őszig, vagy amíg a száraz idő engedi, bármikor beültethető az öltözékbe. A fehér mindenkinek jól áll, üdévé, nőiessé, és megfelelő színekkel, fazonokkal, kiegészítőkkel megtámogatva elegánsabbá teszi a megjelenést.

Minden évszakban könnyen kombinálható, ráadásul az irodai szettekbe éppúgy tökéletesen beleillik, mint a sportos, lezser összeállításokba.

Nincs több dilemma, mit vegyél fel, ha van egy fehér farmer a szekrényedben

Reggelente általában nincs kellő idő arra, hogy az ember alaposan kifundálja, mit mivel boronálhat össze ízlésesen. Amennyiben az időjárás nem szól közbe, a fehér farmer mindig jó választás tud lenni. A gardrób bármely darabjával rém egyszerű összepasszítani, hiszen romantikus blúzokkal, lezser ingekkel, egyszerű toppal, body-val vagy atlétával, kötött holmikkal, és blézerrel egyaránt jól mutat.

Nyáron csak ritkán kerül elő a szekrényből a farmernadrág, de, ha épp nem vagy szoknyás hangulatodban, a fehér farmer a legideálisabb arra, hogy a minimál vonalon mozogva is hangsúlyt kapjon a nőiességed.

Ez a kényelmes szett mindenféle flancot mellőz, mégis roppant sikkes és stílusos. A homokszínek finom harmóniát teremtenek a fehér nadrággal. Pofonegyszerű, mégis elképesztően nőies!

Itt már egy ősziesebb összeállítás látható, ami kirándulásokhoz, hétvégi programokhoz ideális. Ugyanaz a nadrág és táska egy finom sifonblúzzal viselve már egészen hatást kelt.

A fekete és a tejfehér kombinációja a legszimplább fazonok társítása mellett is roppant elegáns tud lenni. A kontrasztos öltözék esetén azonban ügyelni kell arra, hogy milyen arányban helyezkednek el a testfelületen, és hol találkoznak egymással a világos-sötét területek, ugyanis, ha nem megfelelően tagolják a test vonalát, könnyen összenyomhatják az alakot.

Világosbarna kiegészítőkkel és fehér felsővel összehangolva, a fehér nadrággal megalapozott szerelés nemes egyszerűségében is luxushatást kelt.

A tengerészstílus egyszerre lezser és nőies, aminek a fehér és csíkos holmik a nélkülözhetetlen alapkellékei.

A papuccsal és lenge inggel megtámogatott kényelmes szett sem kelt hiányérzetet. Nyár végi nyaralás alkalmával, a fehér farmernek ott a helye a bőröndben!

A piros, a narancs és az aranytónus csak még inkább felerősíti a fehér üdeségét. A világos farmer mellett sokkal vibrálóbbnak, energikusabbnak tűnnek az élénk árnyalatok, mégsem keltenek harsány hatást.

A letisztult szetteket színekkel lehet feldobni igazán. A fehér nadrághoz minden passzol!

Így is ki lehet emelni a lebarnult bőr szépségét.

Lehet, hogy nem a legizgalmasabbak ezek az öltözékek, de abszolút sikkesek és nőiesek.

A romantikus, retró módi is megkívánja a fehér farmert.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés