Az Oscar-díjas Brie Larson igencsak elismerésre méltó karriert épített fel. Ebből adódóan számos vörös szőnyeges eseményen vesz részt, aminek nem csupán a filmimádók, a divatrajongók éppúgy örülnek. A 34 éves színésznő lenyűgöző estélyiket választ, az egészen egyszerűtől a különleges szabású darabokig mindent bevállal.

hirdetés

Brie Larson neve sokaknak egyes Marvel-filmekből lehet ismerős, ám a szuperhősruhán túl a kifinomult, nőies oldalát is megmutatja a gyönyörű színésznő. Erre a nívós vörös szőnyeges rendezvények épp megfelelő teret biztosítanak, ahol pedig Brie Larson megjelenik, garantáltan emlékezetes divatpillanatnak lehetnek szemtanúi a rajongók. Rendszerint gyönyörű darabokban libben a fotósok elé, az egészen egyszerű vonalvezetésű, szimpla kreációk mellett a különlegesebb fazonokat sem veti meg.

 

Nem csak ízlése kifogástalan, Brie Larson lenyűgöző színésznő és egyéniség

Sokan nem tudják, de Brie Larson már egészen fiatal korában megjelent a televízió képernyőjén, a Hirtelen 30-ban a menő lányok bandájának egyik tagja volt. A színésznő pályafutása azóta csak felfelé ível, A szoba című filmben nyújtott alakítását Oscar-díjjal, Golden Globe-díjjal, valamint BAFTA-díjjal jutalmazták.

A színésznő nagyon komolyan veszi a munkáját, A szoba forgatásai előtt ő maga is bezárkózott otthonába, hogy hitelesen formálja meg szerepét. Kerülte a napfényt, átalakította étrendjét, hogy megjelenése valóban egy fogva tartott édesanya látszatát keltse. Mélyen beleásta magát a szexuális erőszakkal és visszaéléssel kapcsolatos témákba, számos szakértőt keresett meg ezzel kapcsolatban. A mindennapok során aktivistaként is tevékenykedik.

Brie Larson ízlése kifogástalan, legyen szó szimpla hétköznapokról vagy fontos eseményekről, a színésznő minden alkalommal lenyűgözi rajongóit különleges összeállításaival. Magánéletéről nem árul el sokat a rajongók számára, ám öltözékei sokat elárulnak személyiségéről. A mindennapi életben gyakran visel letisztult, laza összeállításokat, ám ezekből is kihozza a maximumot, bármilyen szettet nőiessé varázsol.

 

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés